Stravična nesreća u Novom Sadu: Vozač audija pre udesa hvalisao se vožnjom preko 260

Prošao je kroz trepćuće zeleno, a ovaj, ni manje ni više, krenuo na crveno! Šta ti tu nije jasno?

- - - - - - - - - -

Prosao na crveno-on je odgovoran za smrt svoju i saputnika u kolima.

Al* pogledaj kako vi domaci vozite recimo kanjonom Morace-gazite,cepate idok svi ostali jako sporo voze.

Kako voze po Beogradu, kao da je njihov...

Pola vas koji niste iz NS-a nemate pojma o cemu pisete. Taj semafor NIJE BIO SINHRONIZOVAN. Isao sam sa drugom dan nakon toga da vidim i uverio se svojim ocima, dve sekunde mozda malo manje pre nego sto je ovom u Audio prestalo zeleno ovima sto su poginuli se upalilo zuto. Drug stojao ne jednom cosku a ja na drugom i kada se meni upalilo zeleno digao ruku i oko 2 sekunde nakon toga on digao ruku da mu je bilo zuto. Dakle taj semafor uvece NIKADA NIJE BIO USKLADJEN. Sta mislite zasto nema snimak iz drugog ugla? Neko magicno hack-ovao kameru ( dve ) a nije uspeo ovu. Ne nego je neko namerno pustio snimak nista drugo....

Poslednja izmena od moderatora:
Kriv je za prekomernu dozu alkohola i prekoracenje brzine ali ih nije on ubio vec je lik u autu sam prosao kroz crveno svetlo.Kraj rasprave.
"FOTOGALERIJA: UŽAS: „AUDI“ SA TINEJDŽERIMA ZAKUCAO SE U BETONSKI ZID NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA
POGINULA PETORICA KOD BATAJNICE: Od siline udarca mladići ispali iz kola!

CRNA HRONIKA06:34, 21.06.2014.Autor: Marija Ivanov, Zorica Nikolić,Foto: Zorana Jevtić"

Kurir....

luka-bojovic-petar-ilic-tomislav-savic-duro-rokvic-petorica-mladica-udes-1403303774-520155.jpg

220 na sat nakon kocenja od 80 metara.....Ko zna koliko brzo su isli.

Tuga,tuga,tuga,deca.

Kriv je za prekomernu dozu alkohola i prekoracenje brzine ali ih nije on ubio vec je lik u autu sam prosao kroz crveno svetlo.Kraj rasprave.

Cedo moje veselo jesi li iz NS-a i jesi li odvojila 2min da procitas ono sto sam napisao? SEMAFOR NIJE BIO SINHRONIZOVAN!!!!!!!!!!!

KRAJ RASPAVE

Prolazak na crveno je tezak prekrsaj koji je on platio zivotom svojim i onih koje je vozio.
Prolazak na crveno jeste težak prekršaj, ali je vožnja 170km/h kroz grad teži prekršaj od prolaska na crveno. Tako stoji u zakonu, i vrlo je jasno zašto je tako - kretanje ovom brzinom je bezuslovna osuda na smrt svakog ko se nađe u liniji putanje, a niko nema pravo da druge proizvoljno kažnjava smrću.

Interesantno je da je u Kanadi i većem broju američkih država, prolazak kroz čisto crveno dozvoljen ako vozač skreće desno, i ukoliko mu ne nailazi niko sa leve strane. To je nešto slično uslovnom zelenom kod nas, samo što se tamo uslovno zeleno podrazumeva osim ako ne stoji izričita zabrana... e sad zamisli da kreneš na uslovno zeleno - bacio si pogled, video da nema nikog, ali nisi ni pretpostavio da se neki bolid kreće brzinom od 50m/s...
Ovo nema veze sa ovom konkretnom nesrećom u NS, ali samo ilustrujem da kretanje ekstremnim brzinama po gradu najčešće izaziva udese sa smrtnim ishodom baš zbog nemogućnosti drugih da uoče to vozilo, da reaguju pravovremeno, da i ne pričamo o kinetičkoj energiji takvog vozila.

Cedo moje veselo jesi li iz NS-a i jesi li odvojila 2min da procitas ono sto sam napisao? SEMAFOR NIJE BIO SINHRONIZOVAN!!!!!!!!!!!

KRAJ RASPAVE
Jel* ti ne pratis sta pisem ?

NEMA DOKAZA DA NIJE BIO SINHRONIZOVAN sto znaci da sam u pravu ako se ne pokaze suprotno :aha: .

Pola vas koji niste iz NS-a nemate pojma o cemu pisete. Taj semafor NIJE BIO SINHRONIZOVAN. Isao sam sa drugom dan nakon toga da vidim i uverio se svojim ocima, dve sekunde mozda malo manje pre nego sto je ovom u Audio prestalo zeleno ovima sto su poginuli se upalilo zuto. Drug stojao ne jednom cosku a ja na drugom i kada se meni upalilo zeleno digao ruku i oko 2 sekunde nakon toga on digao ruku da mu je bilo zuto. Dakle taj semafor uvece NIKADA NIJE BIO USKLADJEN. Sta mislite zasto nema snimak iz drugog ugla? Neko magicno hack-ovao kameru ( dve ) a nije uspeo ovu. Ne nego je neko namerno pustio snimak nista drugo....

Sta hoces time da kazes?

To sto sam napisao. semafor nije bio uskladjen a kako sam se malo vise raspitao ispada da nije bio uskladjen vec duze vreme jer je isto tako i kumov cale umalo nije imao sudar, Isao je drug 4 dana nakon nesrece i popravili su ga.... A zapitaj se, zasto niko nije pustio snimak kako klinac prolazi na crveno ako je vec imao pristup kamerama i pustio dva snimka taj isti dan? Zato sto ako se ispostavi da semafor nije uskladjen i da je to jedan od razloga grad ce morati da placa milionske odstete....

A ovaj majmun iz Audija bi u svakoj drugoj normalnoj drzavi dobio 40god zatvora....

To sto sam napisao. semafor nije bio uskladjen a kako sam se malo vise raspitao ispada da nije bio uskladjen vec duze vreme jer je isto tako i kumov cale umalo nije imao sudar, Isao je drug 4 dana nakon nesrece i popravili su ga.... A zapitaj se, zasto niko nije pustio snimak kako klinac prolazi na crveno ako je vec imao pristup kamerama i pustio dva snimka taj isti dan? Zato sto ako se ispostavi da semafor nije uskladjen i da je to jedan od razloga grad ce morati da placa milionske odstete....

A ovaj majmun iz Audija bi u svakoj drugoj normalnoj drzavi dobio 40god zatvora....

Ako semofor nije uskladjen, to je za krivicnu odgovornost osobe koja je zaduzena za to. Taj je u stvari i vise krivicno odgovoran za smrt ovo troje, od ovog majmuna koji je jurio.

Jel* ti ne pratis sta pisem ?

NEMA DOKAZA DA NIJE BIO SINHRONIZOVAN sto znaci da sam u pravu ako se ne pokaze suprotno :aha: .

U ovoj zemlji ima samo dokaza za obicne ljude, seljake i radnike. Za one koji mukotrpno rade za 200 evra mesecno i srecni su ako imaju i tih 200 evra. Za ista dela neke ,,ugrozene manjine" bolje prolaze od vecinskog naroda, tacnije Srba

Dobio je osam godina, izaći će zbog dobrog vladanja posle 3-4, i to je to... onda ponovo 200 na sat u krivinu.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/54...ma-li-on-duse-Ubio-je-troje-dece-a-ne-kaje-se

Na zalost ocekivano.

- - - - - - - - - -

U ovoj zemlji ima samo dokaza za obicne ljude, seljake i radnike. Za one koji mukotrpno rade za 200 evra mesecno i srecni su ako imaju i tih 200 evra. Za ista dela neke ,,ugrozene manjine" bolje prolaze od vecinskog naroda, tacnije Srba

Na zalost da.

Back