Stravična nesreća u Novom Sadu: Vozač audija pre udesa hvalisao se vožnjom preko 260

Debeli Sava

Veoma poznat
Poruka
10.245
26-1.jpg

Despot Vranić koji je “audijem” ubio troje, na svom Fejsbuk profilu se hvalio voznjom preko 260 na sat! Milica Ležimirac , Vladisava Matović, i Aleksandar Marić (svi 20) stradali su rano jutros u sudaru sa “audijem 8″ kojim je Vranić upravljao.Prema još nepotvrđenim informacijama, prilikom alkotestiranja utvrđeno je da je vozač audija bio pod uticajem alkohola.

113-1.jpg

kazna-1.png

saobracajka-1.jpg

saobracajka4-1.jpg

http://www.svet.rs/top-vesti/stravicna-nesreca-u-novom-sadu-troje-mladih-izgubilo-zivot

Bilo je samo pitanje vremena kada ce ovaj bizgov ubiti nekoga. Gledam juce trku dzipova na bulevaru, a na Futoskom putu manijak na motoru juri na "zadnjaka" dok policija za to vreme ladi jaja.

Ja bih sela na svoju odgovornost sa njim u auto jer me brza voznja ne plasi vec mi je odlicna.

Ali ako tako gazi treba da bude sam u autu ili sa nekim ko zna u sta se upusta a ne sa nezrelom decom.

Jezivo.

Deca su bila u golfu u koji je udario ovaj sa audijem.

Slazem se da ovim treba ici na licnu odgovornost.
U stvari treba mu oduzeti trajno vozacku dozvolu i zabraniti dozivotno da upravlja bilo cim sa SUS motorom.

@Zauz
Da si sledila svoju mudru odgovornost, sada ne bi pisala ovu poruku ovde.
Moje misljenje je da punu odgovornost o kojoj govoris, moze da preuzme samo onaj ko je vec prosao nesto ovako (i verovatno je invalid) pa zna o cemu se zapravo radi.
A ako cemo tako, onda moramo da kazemo da je i on nezrelo dete. Nazalost bez nekoga ko ce mu objasniti stvari i brinuti za njega.

Deca su bila u golfu u koji je udario ovaj sa audijem.

Slazem se da ovim treba ici na licnu odgovornost.
U stvari treba mu oduzeti trajno vozacku dozvolu i zabraniti dozivotno da upravlja bilo cim sa SUS motorom.

Videla sam drugu verziju.

Ulice su u Srbiji pune osoba koje se trkaju i gaze-svaki put kad sednes u auto svestan si da je mozda i poslednji jer ne znas ko moze da bude za drugim volanom.

To je Srbija,nista cudno.

Treba ali nista to ne vredi dok se ne resi problem nocnih trka.

Ja bih sela na svoju odgovornost sa njim jer mi nije stalo a tu je kaciga obavezna.

Ali ako tako gazi treba da bude sam u autu ili sa nekim ko zna u sta se upusta a ne sa nezrelom decom.

Jezivo.
Problem sa mazgovima je taj što njima treba publika . Vole da osjete strah kod onih koje voze . Misle da su neki opasni vozači
mada uglavnom nemaju jajjca da se oprobaju u pravim trkama . Vozio sam se jednom sa jednim takvim . Povezao me jednom
iz disko kluba . Krenuo je suludo od prve minute . Pitam ga zašto vozi a on me pita da li se bojim . Kažem mu da je glupo da me to pita
jer zna da vozim speedwej motore . Ako misli da je hrabar neka dodje sutra na trening a ja ću srediti da se provoza . Objasnio sam mu
da ti motori od 0 do 100 kmč postignu za manje od 3 sekunde i nemaju kočnice . Nije došao . Mjesec dana kasnije je imao udes
i u kolima mu je poginula djevojka od 19 godina . On se izvukao sa slomljenim rebrima i nije odležao dana zatvora mada je bio
apsolutno kriv za nesreću . Bio je pijan a probio je ogradu u krivini sa 130kmč . Tu je bilo dozvoljeno 30 kmč . Hebem ti i pravdu i veze i vezice .

Neutrino da je imao ko da me vozi sad bi verovatno bila mrtva ali ja ne hajem-ne bi mi bilo zao ni malo,svesno bi usla u to.

Opet-svi koji se trkaju i gaze gas do daske u Srbiji kada budu smireni sve ce biti u redu - njega ako kazne,ostali gaze opet i nista niko nema od toga.

Ovo je sve u redu i postujem.
Ali vi koji zelite takve voznje idite na profesionalne trkacke piste pa vozite 500 na sat i neka takvi ginu do mile volje tamo ali nemoj vise da se ovo ponavlja na ovim nasim kaldrmama od puteva pa cak i u sred velikih gradova jer zbog ovakvih "vozaca" ginu neduzni ljudi i deca koji nikako nisu niti imaju veze sa tim pricama o nekontrolisanim brzinama i tim nacinom zivota.
U Nemackoj se vozi takodje 300 na sat ali na pravim autoputevima koji imaju po 6 traka u svakom pravcu i besprekornu podlogu. U Srbiji toga nema.

Ja bih sela na svoju odgovornost sa njim jer me brza voznja ne plasi vec mi je odlicna.

Jezivo.

Ako volis brzu voznju, prijavi se za neke auto-trke, pa vozi koliko god hoces brzo na sportskoj stazi. A ne da se vozis brzo po ulicama i putevima.

Videla sam drugu verziju.

Ulice su u Srbiji pune osoba koje se trkaju i gaze-svaki put kad sednes u auto svestan si da je mozda i poslednji jer ne znas ko moze da bude za drugim volanom.

To je Srbija,nista cudno.

Treba ali nista to ne vredi dok se ne resi problem nocnih trka.

Znam o cemu pricas.
Startna linija je bila ispod mog prozora jednog leta, sada ih srecom nema vise.

Saobracajci su nam ocajni... Zastavina vozila zaustavljaju cim ih vide dok novija vozila ne diraju.

Opet-svi koji se trkaju i gaze gas do daske u Srbiji kada budu smireni sve ce biti u redu - njega ako kazne,ostali gaze opet i nista niko nema od toga.

Da ali ako on dobije za ovo 10 godina ostali će porazmisliti prije nego što počnu da divljaju ulicama. U krajnjoj liniji možda jedna osuda neće smiriti budale za volanom ali ako ih nekoliko dobije maksimalne kazne to će itekako djelovati preventivno.

- - - - - - - - - -

Taj rad.

Ako ti se ubija, plati brale stazu pa se zaleci dok ne puknes u zid staze, samo mojne da letis po ulici i da ubijas druge, ti si ionako budaletina nikog nece da boli uvce :lol:

Hoće da ispadne faca. Da podigne adrenalin. Ne razmišlja o tome da može poginuti ili nekoga ubiti.

Ja bih sela na svoju odgovornost sa njim jer me brza voznja ne plasi vec mi je odlicna.

Jezivo.

90% devojaka bi selo sa njim u taj auto, kao sto je i sedalo.Jedan od njegovih motiva je upravo taj da ce se uvek naci gomila njih koja ce mu se diviti i podilaziti jer ima besna kola i ludacki vozi .

Jezivo.

Meni je ovde naj jezivije tvoja izjava.
Zbog takvih kao ti,koje se pale na nabudzena kola i ludacku voznju ove pijane i drogirane rogonje ubijaju neduzne ljude po ulicama.Ali bitno je da je tebi to odlicno...sto je to sto tebe pali odvelo troje dece u grob.
Bizgonju lepo odrati od robije pa da vidimo kako ce tatini sincici onda da voze.Ali nema kod nas pravde.Dok sam ne uzmes pravdu u svoje ruke.

Back