buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.551
Vojvodjani su najluđi
Naročito ovi što su poslednji stigli.
- - - - - - - - - -
treba nam još zatvora
Ne treba, onoliki rudnici zvrje prazni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vojvodjani su najluđi
treba nam još zatvora
Заборављамо на секте, сатанизам и ритуална убиства!
Da li se iko zapitao...
Zasto se pod vlascu Aleksandra Vucica rapidno uvecao broj porodicnih zlocina te generalno monstruoznih zlocina i raznoraznih naizgled nesreca i samoubistava ?!
To su sad vec desetine ako ne i stotine zivota....u periodu vlasti doticnog...
Zasto?!
Da li iko to primecuje i da li se pita?!
...
A možda samo treba prihvatiti činjenicu da muškarcima u Srbiji smeta sve veća sloboda žena, to je mnogo realnije.
Због тога што им смета слобода жена кољу силују жене децу, не разумем?
Pa da, pošto su navikli da im žena bude rob i da oni mogu varati a da žene ne mogu i da samo ćute i peglaju, da ne kritikuju i ne udaraju na muški ego, ne traže razvod da bi otišle drugom. To su ti osnovni razlozi krvoprolića u porodici a ne tamo neke sekte i iluminati, reptili i satanisti.
NOVI SAD - Dete sam ubio da ne ostane siroče. Nisam bio siguran da je moje. Otkad ga je rodila, sumnjam u to. Mada, ona je uvek negirala da me je ikad prevarila, ali u mojoj glavi je bilo ludilo..
Pa da, pošto su navikli da im žena bude rob i da oni mogu varati a da žene ne mogu i da samo ćute i peglaju, da ne kritikuju i ne udaraju na muški ego, ne traže razvod da bi otišle drugom. To su ti osnovni razlozi krvoprolića u porodici a ne tamo neke sekte i iluminati, reptili i satanisti.
A možda samo treba prihvatiti činjenicu da muškarcima u Srbiji smeta sve veća sloboda žena, to je mnogo realnije.
Klasika Srbistana, gomila muževa misli da dete nije njihovo i dovoljno je da se napiju i posvadjaju sa ženom i eto krvi do kolena...Inače, pa da, sigurno je bio pod uticajem vradžbina jer je sumnjao da ga žena vara što sumnja većina muževa u Srbiji, kako da ne...Nažalost ovo nije poslednji slučaj ove vrste.
Generalno likovi koji smatraju da će ih svaka žena varati pošto su mnogo nesigurni u sebe ne trebaju da se žene i da prave decu al kod nas je veliki pritisak okoline da se baš svako oženi i ima decu iako se vidi da mnogi imaju psihičke poremećaje.