STRAVIČAN NAPAD U SMEDEREVU: Devojčicu (6) haski izujedao po licu i naneo joj jezive

Можемо причати и о приматима, јасно.

Један такав пурња испред улазних врата јер му жена не да да пуши у (трособном) стану.

Сеје пикавце, дим нам улази у станове, заболе њега. Главно да је женица задовољна, пизда ли им материна.

ček malo, zar ti ne pušiš?

Sretoh neku lujku sa dva ogromna dzukca usred Kneza...bokca ti , nisam znao da ima onolikih dzukaca...noge su mu metar...nije tezi od 130kg, znaci vitak, ali bre noge ga dignu do iznad 1m od zemlje...negde oko 1,3 m....

Ali ova konkretna vest je ipak na dusu roditelja devojcice i jasno pokazuje i drugu stranu problema....manje problematicnu ali ipak postojecu...
Ne zbog guranja prstica, ili zacikavanja pasa...nego i zbog hranjenja i zbog raznih stvari.....

Да ли је теби јасно да то у овој распалој земљи нема ко да спроведе?

Bas zato i nema, jer eto, velika vecina ima drustvenu svest i odgovornost kao ti sto je ovde prikazujes kroz svoje postove. Svako gleda iskljucivo svoju guzzicu. Gradjanska svest je nesto u cemu smo na nivou iz 15. veka, zato smo tu gde jesmo, zato nema ko da sprovede.
Odakle je taj komunalni policajac koji ne sprovodi? Narodni poslanik? Ministar? Svi redom u vlasti?
Pa iz naroda - upravo i oni tako razmisljaju kao ti.
A niko nece da se promeni, ti prvi neces da se promenis i da prihvatis drustvenu odgovornost za bilo sta. A tako ni ostali.
Ne kukaj, i ne trazi problem u drugom - problem si upravo ti.

Oh, vidi, napisao si post bez psovke, to je uspeh. Bravo kolega.
Ovo je valjda martovsko izlivanje besa na pse.
Uvek jednom mesecno neko otvori temu i onda se tu divani o svemu ( ukljucjujuci i pikavce ispred ulaznih vrata
i busenje zidova u ponoc), niko i ne procita uvodni post, ali besni psi samo cekaju da pocnu da ******e oko pasa
po stanovima, kucama, avlijama.

Za vas sa kartama u poslednjem redu, pas je bio u kavezu, devojčice je (bez prisustve roditelja) prišla kavezu toliko blizu da je pas mogao da je dohvati bez problema. Ona je ugrozila njegov prostor, pas je reagovao onako kako se to od psa očekuje. Već sam spomenuo slučaj iz našeg Zoo vrta kad je dečak ostao bez prsta jer ga je gurnuo i kavez kod vuka.

Za vas sa kartama u poslednjem redu, pas je bio u kavezu, devojčice je (bez prisustve roditelja) prišla kavezu toliko blizu da je pas mogao da je dohvati bez problema. Ona je ugrozila njegov prostor, pas je reagovao onako kako se to od psa očekuje. Već sam spomenuo slučaj iz našeg Zoo vrta kad je dečak ostao bez prsta jer ga je gurnuo i kavez kod vuka.

Чекај бре мало, зар је то разлог да пас унакази дете? Како је могуће да једна тако доброћудна животиња каква је пас тако повреди дете само зато што је хтело да га помази?

КАд је овде била тема о томе како је неки домаћин искасапио пса "само" зато јер му је ушао у двориште, онда су се такви као ти згражавали над тим "нечовеком" који није разумео да се пас само играо са његовим кокошкама у његовом дворишту.

Ti uđeš u moj stan, ja ti razbijem nos. To nije napad, već odbrana. A zamisli (recimo) kako reaguje pas koji ne poznaje zakone, ne razgovara sa onim ko mu ugrozi njegovo mesto, već rade instinkti. Kave sad kokoške, kakvi seljaci i kasapljenje pasa te snašli? Opet pokušavaš da razvodniš temu?
Ovde je reč o psu koji je uredno bio u svom kavezu i detetu koje to nije ispoštovalo. Nije reč o napadu.

Ti uđeš u moj stan, ja ti razbijem nos. To nije napad, već odbrana. A zamisli (recimo) kako reaguje pas koji ne poznaje zakone, ne razgovara sa onim ko mu ugrozi njegovo mesto, već rade instinkti. Kave sad kokoške, kakvi seljaci i kasapljenje pasa te snašli? Opet pokušavaš da razvodniš temu?
Ovde je reč o psu koji je uredno bio u svom kavezu i detetu koje to nije ispoštovalo. Nije reč o napadu.

Ти си бре луд човек, али то није ништа ново. Наркоман упао у туђи стан, наоружан ножем, власник стана га избо јер га је овај напао, и ено га власник стана на суду.

И да поновим, зар нас лудаци попут тебе не убеђују овде да су пси најбољи човекови пријатељи?

UglyDuckling.jpg

Back