Stravičan masakar u Mladenovcu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam samo jedan human covek ( iako sam zena) i kada cujem da je u Srbiji izmedju ostalh ubijenoo i detence od dve godine svog zivota,
onda postajem slepa za sva vasa besmislena prepucavanja i sigurna sam da se i moji preci prevrcu u grobu , samo ako bi znali u sta se pretvorio taj humani
srpski covek. To detence za mene ima isti znacaj ( kao i svko drugo dete ovog sveta, svejedno koje je naconalnosti) kao i ona nesrecna
Milica iz Rakovice , a koju vi pominjete vec decenijama,, ali vas druga deca ne zanimaju.
Nju su ibili NATO dushmani, a ovo detence za vas ne znaci nista.

možda je čovek duševno poremetio zbog toga što nam rade i što očekuju da sami sebi uradimo,ti tvoju jarani iz Eu rupe...

necromancer.jpg

Šta ga nekromansera na temi.... nit sačekali noć nit da izvade novčanu pomoć...
al zato ...

to nije humanost nego istinski patriotizam I za svaku je pohvalu
ali to veze nema sa ovom temom

Ne znam, ja mislio da je istinski patriotizam više ono kad zagineš lično bez da si potezao rodjačko političke veze
pa kad izrokaš šaržer dva pitaš gde je problem, to kad imaš muda

umesto onog teatralnog "za dva dana godišnjica, fala ovima što su zaginuli nemam pojma kako se zovu"

Znači tebi patriotizam da svi izvadimo po hiljadu dinara a u rat da idu šta ga znam ko... babe možda?
To se zove ratni profiter... nema veze sa patriotizmom tom silovanom i namučenom reči...

virtuelna sveca, e to je vec resenje
vidis kako si ti humana
Ako je ovo nekakva virtuelna institucija ( a svi forumi to jesu)onda ja ne znam drugi nacin da iskazem svoju nemoc, bol, zalost, nekada i radost
ako to ne izrazim slikom. A da li cemo ti, ja citati molitve, otici u crkvu da citamo molitvu i stvarno zapalimo svecu, to ce za tebe i slicne budale
ostati vecita tajna. Ja nikome i ne zameram da ne pali virtuelne svece i ne moli se Bogu, zameram samo da se i na ovom topiku nastavljaju
besmislene diskusije oko partijske pripadnosti.
Eto samo sam to htela da kazem pricajuci o svecama.
A i za svece je sada kasno, bilo bi zaista smesno da bilo ko pali svece 7 sati posle ubistva tog detenceta.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back