Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
ma taj droid je neko dete retardinjo koga mama premalo volela ko bebu a tata previse iza dvorista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam samo jedan human covek ( iako sam zena) i kada cujem da je u Srbiji izmedju ostalh ubijenoo i detence od dve godine svog zivota,
onda postajem slepa za sva vasa besmislena prepucavanja i sigurna sam da se i moji preci prevrcu u grobu , samo ako bi znali u sta se pretvorio taj humani
srpski covek. To detence za mene ima isti znacaj ( kao i svko drugo dete ovog sveta, svejedno koje je naconalnosti) kao i ona nesrecna
Milica iz Rakovice , a koju vi pominjete vec decenijama,, ali vas druga deca ne zanimaju.
Nju su ibili NATO dushmani, a ovo detence za vas ne znaci nista.
Na ovoj temi ni ti ni Droid ni bilo koja zamlata nemate sta da trazite.ma taj droid je neko dete retardinjo koga mama premalo volela ko bebu a tata previse iza dvorista
Na ovoj temi ni ti ni Droid ni bilo koja zamlata nemate sta da trazite.
Nikome od vas niej palo na pamet da stavite , barem virtuelno, neku svecicu , barem za to detence.
virtuelna sveca, e to je vec resenje
vidis kako si ti humana
Ima humanosti na ovom forumu
Recimo za eventualna ratna dejstva zarad Srbije mnogi su spremni da pomognu prvenstveno moralno i materijalno
Zar to nije divno?
to nije humanost nego istinski patriotizam I za svaku je pohvalu
ali to veze nema sa ovom temom
Ako je ovo nekakva virtuelna institucija ( a svi forumi to jesu)onda ja ne znam drugi nacin da iskazem svoju nemoc, bol, zalost, nekada i radostvirtuelna sveca, e to je vec resenje
vidis kako si ti humana