guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
kako da ostanete "stidljivi" jer to ne želite da menjate, a da ipak dobijete sve što želite, kojim podzemnim kanalima i tehnikama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sitno treptanje, bambi okice i naivno bojažljivo i nesigurno ponavljanje već rečenih stvari i tudjih zaključaka trenutak nakon što ih neko drugi izgovori, samo onako više u formi pitanja. nema na čemu.
a onda isto tako trepneš u pravcu onoga šta hoćeš i upotrebiš bambi pogled da to dobiješ naravno.
Ne znam koliko ti to znači, ali ako on treba da padne na te fore... onda tu kod njega nešto smrdi. Bolje da si takva kako pišeš i zaključuješ po forumu. Barem ja tvrdim da bi te mnogo više muškaraca poštovalo kao takvu nego kao stratega. I svakako da bi to pre urodilo plodom.
kako da ostanete "stidljivi" jer to ne želite da menjate, a da ipak dobijete sve što želite, kojim podzemnim kanalima i tehnikama?
a što želiš da budeš stidljiva?
angele mani mi se, molim da ovde odgovaraju samo oni sa dovoljno integrisanim zivcanim sustavom
Lepo je biti malo stidljiva, ono kao ne smes mama ti ne da![]()
moze da napali takva igra![]()
moji zivci su okmalo se zezam
![]()
ne znam, rastrzana sam i imam ambivalentan stav o tome
dopada mi se to, nije prenapadno i vulgarno, a ume da bude efektno
Ja sam radar za takve folirantkinje i odmah im dadnem "motiku" da imaju sa necim da se igrajuA ako ne to onda shtap preko grbe... Alergican sam na folirante...
Ohhh da, savet... just be yourself.
inicijativa je još efektnija. ložimo se mi na neustrašive ribe.
ja se jednom postideo kad mi jedna devojka trazila da je davim kajisom. mene sve bilo sramota
uopste se ne radi o foliranju, nego delom ti prija da ostanes malo stidljiv jer je to takodje deo tvoje licnosti, ali ne isuvise stidljiv da bi dobio ono sto hoces
razumes, poenta je u balansu, kako izbalansirati, ne biti primitivan i vulgaran ali ne biti ni hendikepiran
Nista tom stidljivoscu neces postici, kad ti ja kazem.