- Poruka
- 121.479
I svakog meseca ti ostane u dzepu 694 din.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I svakog meseca ti ostane u dzepu 694 din.
kad vas pozovu anketari iz stratedzik marketinga, da li im rado dajete odgovore na pitanja iz ankete?
Ja sve cekam kad ce na mob da smaraju, godinama cekam i nista...prosto da se zapitas jel moguce da se bave marketingom a da ne znaju koje je glavno srestvo komunikacije zadnjih 15 god, kakav crni fiksni
zvoni fiksni, zove gospodja jelena ispred stratedzik marketing agencije i moli za nekoliko odgovora na pitanja iz ankete koju sprovodi njihova kompanija
ok, ako ce to da vam pomogne da posle svi mi imamo popravljene neke stvari koje su se pokvarile, a mogu da se poprave, ako vi ovaj neradni vikend dan zrtvujete za dobrobit, rado cu da dam odgovore
1. da li imate omijeni model mobilnog telefona
nemam
2. da li ste isli prosle godine na letovanje
nisam gospodjo, reketirali su me kriminalci, pa sam se borila sa njima
3. da li cete da izadjete na izbore
pa sto ne kazete odmah sta vas muci, hocu naravno to je moja gradjanska obaveza
4. a kad bi bili raspisani republicki izbori
da, naravno i tada bih izasla da glasam
5. koju od ponudjenih opcija cete da zaokruzite i da date svoj glas
necu da vam kazem kome cu, ali tog za koga sprovodite anketu sigurno necu
6. za koga od predlozenih kandidata mislite da ce prvi da napravi metro
niko, ako je pametan
7. kojom ocenom od jedan do pet bi ste ocenili sledece osobe sa politicke scene
.....
milionito pitanje iz ankete, iako sam se u medjuvremenu izjasnila za koga cu da glasam, jer sam poklekla na nekom 990hiljaditom sa istim smislom, ali drugacije formulisanom - da li cete da glasate za alksandra vucica
necu sigurno jer ne mogu da podrzim nekog kome su se stvari toliko izmakle iz ruku da u ovoj zemlji kriminalnom radnjom neko moze da uzme sve sto ste zaradili za 30godina rada, a da zakonom vi ne mozete da se zastitite
kad vas pozovu anketari iz stratedzik marketinga, da li im rado dajete odgovore na pitanja iz ankete?
Ја помислио ти уводиш стратешки маркетинг у своје предузеће...![]()