Strast vs. Igra

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta preferirate u ovom periodu života?
Strastveni sex, sa sve kricima i urlicima , gromovsko tutzanje uz iscrpljujuća svršavanja
...
Ili opušteni sex uz kikotanje i igru, uz "dobacivke", zezanje, grickanje?

Ili nešto treće?

U kom ste fazonu sada?

Ali zashto ono ILI .. nema tu ili .. sve volim u bilo kom periodu zivota, a od raspolozenja i inspiracije zavisi da li ce biti samo jedno, ili oba, ili oba + nesto trece. Ako uzmem u obzir da se raspolozenje menja u toku dana, jasno je da nikad unapred ne znam kakav ce mi biti sex od jutra do sutra.

Strastveni sex, sa sve kricima i urlicima :), gromovsko tutzanje uz iscrpljujuća svršavanja
...

Ili nešto treće?

U kom ste fazonu sada?

Kad imam redovan sex, tada volim da kombinujem od zavisnosti od raspolozenja. Jednio shto ne volim i ne zelim da dopustim je jednolichnost u sexu u bilo kom smislu.
Sad sam trenutno u periodu, kada bi me zadovoljila i obichna razmena emocija i jedno vodjenje ljubavi...:|

Strastveni sex, sa sve kricima i urlicima :), gromovsko tutzanje uz iscrpljujuća svršavanja
...

Ili nešto treće?

U kom ste fazonu sada?

...............u ovom periodu zivota je.bem minimum dva puta za veche tako da nekad krenem u strastveni sex pa drugi put u toku vecheri u opushteni ili obrnuto mada kada sam extra raspolozen dodam i neshto trece ...................:lol:

Ili opušteni sex uz kikotanje i igru, uz "dobacivke", zezanje, grickanje

meni to nije sex , to je zaebancija.....ne volim ni onaj uz urlikanje i stenjanje........
Volim onako ....kad se radi ....svojski;)

U kom ste fazonu sada?

Zex,
nakon ovoliko godina iskustva, preferiram prebranac umesto sexa, ako treba mogu i
da navedam 10 dobrih razloga zašto je prebranac bolji od sexa.
(ovo je namenjeno ženama)
Svakom pravom muškarcu je to odavno jasno, ponoviću za plavuše, da je prebranac bolji od sexa.

Jel'to prebranac ima vezu sa prebiranjem? :D
Ako je tako - glasam za! :D

Da pojasnim ovim podmladinkama koje bi da divljaju po krevetu -
divljanje je O.k., misim kad ufati strast, noralno je da podivljas, jurnu hormoroni svud po telu i to je bas super..
No, medjutim, ima neceg malo rafiniranijeg kad useceris onako...
To kao kad bi uporedjivao "razvaljivanje od spavanja" i "popodnevnu dremku"... :)

Jel'to prebranac ima vezu sa prebiranjem? :D
Ako je tako - glasam za! :D

Da pojasnim ovim podmladinkama koje bi da divljaju po krevetu -
divljanje je O.k., misim kad ufati strast, noralno je da podivljas, jurnu hormoroni svud po telu i to je bas super..
No, medjutim, ima neceg malo rafiniranijeg kad useceris onako...
To kao kad bi uporedjivao "razvaljivanje od spavanja" i "popodnevnu dremku"... :)

...ili ručak i prežderavanje :razz:

Back