Strast tokom vremena

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.303
Kakva su vam iskustva vezano sa razvojem strasti ?

Da li u većini kontakata koje ste imali strast se povećava, ili je kriva opadajuća? možda ima neki svoj maksimum posle par susreta, pa posle opada intrenzitet?

Šta je potrebno da se vremenom strast povećava?
Da li je to stabilna veza, zajednički planovi koji utiču na opuštenost partnera, da li to zavisi od slaganja dve osobe u sexu, da li su se razvile emocije, koliko se provodi zajedno vreme, koji su dakle sve faktori koji vremenom rasplamsavaju strast?

1687426595284.png

A da bi se poevacala, mora da bude obostrana bliskost.
Sta to znaci?
Ne jedno da se trudi i priblizava a drugo udaljava, vec oboje. Da bi to izveli, moraju da se prihvataju. Sta god te sokiral, smoriko, razocarako td td oki te osobe, prihvati, neka prodje kroz tebe i vremenom ces shvatiti.
I moras da so zdrava, psiholoski, osoba. Ako imas nezdrav pogled na to, nezdrava veza te ceka. I to je puni klopki.

A da bi se poevacala, mora da bude obostrana bliskost.
Sta to znaci?
Ne jedno da se trudi i priblizava a drugo udaljava, vec oboje. Da bi to izveli, moraju da se prihvataju. Sta god te sokiral, smoriko, razocarako td td oki te osobe, prihvati, neka prodje kroz tebe i vremenom ces shvatiti.
I moras da so zdrava, psiholoski, osoba. Ako imas nezdrav pogled na to, nezdrava veza te ceka. I to je puni klopki.
Da li ti se dešavalo da u nekim kombinacijama, dakle labavim odnosima strast može da raste i razvija se?
Jer pišeš o bliskosti.

Da li ti se dešavalo da u nekim kombinacijama, dakle labavim odnosima strast može da raste i razvija se?
Jer pišeš o bliskosti.
U labavim ne. S tim sto ljudi razlicito definisu labavost.
Za neke je labavost na pr ako spava s drugom/im i odmah zahteva inkluzivu, a s druge strane kao da si na poslovnij veceri. Taj nivoi skrenosti. Mnogi bi rekli da je to cvrst odnos. Kod mene je to brzo pucalo. Imao sam par primera zadrzavanja, ali sam pucao i odlazio jer prosto je bilo hladno. Ok smo sve super, ali... Svako svoj zivot.

pa baš rekoh na drugoj temi, privlačnost konstantno mora da se mesi

gledala sam skoro o nekoj ženi koja je tužila muža na sudu jer je prestao da je izvodi na dejtove kad su se venčali

puna podrška za gospođu, dabogda da mu uzela sve što ima
Možda je on od onih da zbari i ostavi
Samo je imao račun da nju zadrži.
Ima ljudi koji prosto vole izazove i da menjaju. Jednom zbarena roba prestaje biti interesantna?

pa da, mislim da je to tipičan 'interesantno dok je jurnjava' primer
to su tako dosadne osobe
i osete se već posle par navrata
prvih mesec dana je sve naj
posle kao nemaju vremena za ovo ili ono
Zato ja nekada namerno ostavim osećaj da sam available da otpadnu ti koji vole jurnjavu kada vide da sam dostupna
msm šta će mi, kad tad će otići

Mozda mu nije davala razlog za dejt svojim egocentricnom histerijom u kojoj je pocela nezrelo da se ponasa i ocekivala od njega da bude usluzitelj? A ovaj samo rekao: cijaoo
A ona ostala osujecena i ogorcena, s jedne strane bez snage da se izbori sa sobom i nquci da prihvati muskqrca kao coveka a ne sredstvo, s druge strane osujecena jer ju je ostavio.

Mozda mu nije davala razlog za dejt svojim egocentricnom histerijom u kojoj je pocela nezrelo da se ponasa i ocekivala od njega da bude usluzitelj? A ovaj samo rekao: cijaoo
A ona ostala osujecena i ogorcena, s jedne strane bez snage da se izbori sa sobom i nquci da prihvati muskqrca kao coveka a ne sredstvo, s druge strane osujecena jer ju je ostavio.
to se ne može znati ovako iz podataka
Ali jeste interesantno za razmišljanje šta sve može biti, slobodne asocijacije :)

Kakva su vam iskustva vezano sa razvojem strasti ?

Da li u većini kontakata koje ste imali strast se povećava, ili je kriva opadajuća? možda ima neki svoj maksimum posle par susreta, pa posle opada intrenzitet?

Šta je potrebno da se vremenom strast povećava?
Da li je to stabilna veza, zajednički planovi koji utiču na opuštenost partnera, da li to zavisi od slaganja dve osobe u sexu, da li su se razvile emocije, koliko se provodi zajedno vreme, koji su dakle sve faktori koji vremenom rasplamsavaju strast?

Pogledajte prilog 1364901

Страст се увек јавља када од мноштва бива издвојено једно .. пар ...

Страст бледи када се пар утопи у другима ....

Стога ... осама пара је једини стабилни излаз ... Од деце од родитеља од посла ...

Zenama se to vremenom povecava lozenje kako im se ulazi u glavu,ja sve isprobam u par puta, izvucem maximum i posle je rutina ne moze me nista iznenaditi ili kompenzovati vec ogoljeno sve
Jeste, kod mene se povećava kako mi se ulazi u glavu
Ali dešavalo se da posle par susreta više prosto ne mogu. Delovalo je prvi put kao da možda obećava, ali posle se samo smanjuje... Nekad mislim da je to do ličnosti dotičnog, kaže nešto što me onako oladi, lupi ponešto.. jednom je jedan izvadio šal zvezde i počeo da viče alealeeee i ja posle topga više nisam mogla

Back