Strast kao najveci afrodizijak.

...I strast kao najbitniji okidac za ljubav.
Sta mislite, koliko zene (a i generalno ljudska bica), osecanja prema nekome razvijaju na osnovu toga koliko misle (nerealno ili realno), da je ta druga osoba strastvena?:think:

Ne mislim samo na sex (mada i na to), nego generalno na strast. Da li je strast, postojanje strasti, i poklapanje strasti sa drugom osobom, najbitnija stvar za srecu u zivotu?:think:

Koliko puta ste se nalozili na nekog samo zato sto se on nalozio na vas?

Koliko puta vam se desi da vam ta procena strastvenosti druge osobe bude najbitnaja stvar na osnovu koje formirate misljenja i osecanja o toj osobi, pre svega emotivnom partneru, i da stavljate u stranu sve druge racionalne procene?

Da li vam je strast bitnija od racionalnih stvari u zivotu?

Zbog cega muskarcima ne govorite koliko vam je strast bitna u zivotu, mi smo malo tupavi, pa ne mozemo bas da pohvatamo sve te stvari?

Mislim da uopste ne misle o tome, barem licno ne seciram to tako sto razmisljam o tome, to se jednostavno kod mene desi ili ne, mnogo kockica tu mora da se poklopi.
Najbitnija je kompatibilnost u principu.
Nije mi najbitnija u zivotu, ali ponekad ih je tesko kontrolisati.
Strast nije samo sexualna, kapiras 100% :)

Ne lozi me samo lozenje na mene, uvek mora da bude i u suprotnom smeru.

Poslednja izmena:
Mislim da uopste ne misle o tome, barem licno ne seciram to tako sto razmisljam o tome, to se jednostavno kod mene desi ili ne, mnogo kockica tu mora da se poklopi.
Najbitnija je kompatibilnost u principu.
Nije mi najbitnija u zivotu, ali ponekad ih je tesko kontrolisati.
Strast nije samo sexualna, kapiras 100% :)

Ne lozi me samo lozenje na mene, uvek mora da bude i u suprotnom smeru.

Sta mislis, da li je ovo uvek i u svakom trenutku tacno? Koliko puta primetis neku osobu samo zato sto se ti njoj svidjas npr., inace je ne bi primetila uopste?

Pa da, sve je to strast. U stvari, strast moze da bude sinonim za sve iracionalno u necijem bicu.

Ima li uopste dobrog sexa bez velike kolicine strasti? :think:Bilo ona divlja ili nezna? Mnogo puta kvalitet sexa vremenom opadne zbog nepostojanja iste...
Nema, bez velike kolicine strasti i mastovitosti.

- - - - - - - - - -

Sta mislis, da li je ovo uvek i u svakom trenutku tacno? Koliko puta primetis neku osobu samo zato sto se ti njoj svidjas npr., inace je ne bi primetila uopste?

Ako govorimo o primecivanju - to Da.
Ali da se nalozim samo zbog toga - Ne.

pa o strasti imam negativan stav iz razloga sto je to stanje rastrojenosti i slabosti, onda kad nisi cist sam sa sobom, te is toga nista pozitivno ne proizilazi
prosto
ja se niposto ne mogu udati za coveka cije prisustvo u meni budi prosto bilo sta, jer tada jednostavno ja jos nisam porasla i nemam predstavu ko sam,
vec samo za onog cije me lice smiruje, jer bi jedino to znacilo poklapanje, nikakvo budjenje stvaranje inspirisanje
nego prosto prepoznas sebe i evo i iz moje erotke price jos jasnije

Tihi i blagi Y odaziva se prizivu lepog .
jer blagost i mirnoca potiskuju uzavrelost strasti ,kadrih da potru njegove primalacke sposobnosti , odredjenje mere za opazanje i prepoznavanje.

Od lepog Y tka dobro, jer je ono u njemu sadrzano kao sto je svetlost u danu ili noci.

Back