strast ili nesto drugo....

Pomalo mi je iznenadjujuce to sto svi vi kazete-zasto da ne. Moje drustvo ne veruje da bih ga mogla smuvati. Npr.-kaze mi jedan drug-''mmm,sto dobro izgledas,jedna od najboljih riba u skoli.'' Ja mu sutradan pomenem ovog momka,on kaze-''ne mozes ga smuvati,on je stariji'',a izmedju redova kao da ne izgledam dovoljno dobro za njega.. Ali zelim da pokusam. I nekako cu to i uraditi.

....padni na kolena ...........to je palilo u moje vreme ...............:hahaha::hahaha:

Pomalo mi je iznenadjujuce to sto svi vi kazete-zasto da ne. Moje drustvo ne veruje da bih ga mogla smuvati. Npr.-kaze mi jedan drug-''mmm,sto dobro izgledas,jedna od najboljih riba u skoli.'' Ja mu sutradan pomenem ovog momka,on kaze-''ne mozes ga smuvati,on je stariji'',a izmedju redova kao da ne izgledam dovoljno dobro za njega.. Ali zelim da pokusam. I nekako cu to i uraditi.

taj mora da ti je najbolji drug. ;)

hmm. RoCk_mAcKiCe ti samo probaj, svi ti koji ne veruju, pusti ih... znatjesh kad probash. I to shto otvorenije to bolje... bar tjesh znati na chemu si... sa 16 sam imala slichnu prichu, ali lik se smuvao sa drugom sad posle nekog vremena redovno mi se javlja i u par pijanih vecheri sam saznala da je imao velike planove samnom, ali poshto sam ja bila toliko ubedjena da nema shanse ponashah se kao imbecil. eh da mi je da sada neko tako utiche na mene ;) uh lazhem...taj sadashnji uticajni ode na posao

Back