Strašno je čitati ovde forumaše koji su naseli na Vučićeve plaćenike koji bljuju otrov po tastaturi

Ja s vremena na vreme objasnim neke pojave karakteristicne za drustvo , tipa kako se oni koji mmisle da su posteni vise drze korupcionog sistema u kojem ucestvuju , kako idealizuju sebe, ima cak i onih koji kazu ja sam krao ili ubijao 1000 puta ali nisam bas tada i hocu da strada krivac a ne ja ja sam prav....i slicno..

Npr skoro svi podizvodjaci za Malog , a njih ima podosta, se varkaju da su dobri sefovi a ovamo su krimosi i naravno totalno nelegalni sto se tice vodjenja evidencije i nacina trosenja sredstava..

Autorska
Posećujete teme forumaša koji prosipaju bljuvotine ovde i tako iskonstruisane laži i priče da ste lično vi krivi što im podižete ugled tako što im posećujete lažljive teme a umesto da ih ignorišete kao posete KARLEUSI PO KONCERTIMA ovih dana.
Ko je za Vučića loš je čovek, nema drugog objašnjenja. Ili ako baš nije loš onda je mnogo, mnogo glup. Ko je za ava.
Normalan i prostojan ne može biti za Vučića.

Autorska
Posećujete teme forumaša koji prosipaju bljuvotine ovde i tako iskonstruisane laži i priče da ste lično vi krivi što im podižete ugled tako što im posećujete lažljive teme a umesto da ih ignorišete kao posete KARLEUSI PO KONCERTIMA ovih dana.
Mene su oni redom na blok ni ne izlaze mi njihove teme

Autorska

Не могу да игноришем

Морам исказати презир

Čime je Srbija zaslužila da ima takvog psihopatu na vlasti? Da li je ovo zaista moguće?
Neiskustvom i neobrazovanjem (neki kažu nepismenošću), - nakaradnim sistemom vrednosti. Nepoštovanjem i siromaštvom.
Kad pogledaš ko je na kontramitinzima, onda shvatiš.

Ко год није одушевљен пленумашким вандалима и словачким ратним ветеранима, ви га прогласите за ћација.Претворили сте форум у платформу за ширење мржње и лажних информација које подбуњују вандале да пале и руше по Србији.

Треба овај форум забранити, што ће се надам се ускоро и десити.

Ко год није одушевљен пленумашким вандалима и словачким ратним ветеранима, ви га прогласите за ћација.
Nisam još nikoga proglasio za Ćacija :) . Nisam ni oduševljen plenumaškim vandalima - mislim da ih izmišljaš.
Претворили сте форум у платформу за ширење мржње и лажних информација које подбуњују вандале да пале и руше по Србији.
Ja bih rekao da je mržnje sve manje od kada su botovi SNS-a utihnuli... Mržnja je vaš marketing,.. vaše najjače pogonsko gorivo,.. ne pripisuj je nama.
Ko će da ga zabrani ? Vučić ili Dačić ?

Ко год није одушевљен пленумашким вандалима и словачким ратним ветеранима, ви га прогласите за ћација.Претворили сте форум у платформу за ширење мржње и лажних информација које подбуњују вандале да пале и руше по Србији.

Treba trebe momentalno banisati. Nije normalno da forum bude platforma za nekog ko vodi kampanju protiv foruma.

Aaaa to bi ti hteo??! Zar ide bas toliko lose?? :eek:

Back