Strašni komentari Srba sa lica mesta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nesko101

Elita
Poruka
20.808
'Zaista ne postoje reči koji bi mogle da demantuju komentare Srba koji su od jutros počeli da prelaze preko prelaza Jarinje zaista su stravični komentari na primer jedan od njih glasi kada sam stigao pored šiptarskog carinika on mi je rekao da izađem iz kola i otvorim gepek i kada je video par kesa sa hranom upitao me je kome nosiš ja sam odgovorio da pogleda i sam vidi jer je to samo zimnica za svoju porodicu Šiptarski carinik mu je odgovorio da može ovaj put da prođe ali da više neće moći sa bilo kakvom hranom da prođe na Jarinje a da ne plati carinu na licu mesta.Dakle laže vlada Srbije da će se carina plaćati u Južnom delu Mitrovice već će sigurno zaživeti kao svaka druga granica nezavisne države.SRAMOTA BEOGRADE ŠTA NAM URADI ZBOG PUTA U EU.

Без текста сам.... само знам ДА СВЕ ОВО НЕЋЕ НА ДОБРО ДА ИЗАЂЕ.......
Pa mnoga proročanstva koja sam čitao pa sam čak čuo i od nekih Turaka koji predviđaju kažu da će biti krvave borbe za severnu Mitrovicu i da će puno izginuti sa obe strane ali da će Srbi uspeti da odbrane Severnu Mitrovicu a time i sever Kosmeta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back