Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je dokle god se čovek plaši.Strašno je ako prestane ... Ako '' otupi '' i više ga ništa ne dotiče...
A ustvari sam ovde zalutala jer mi se dopao ovaj nickname gore, Ivan Čonkin, podsetio me na jednu knjigu koju sam davno čitala...Pozdrav za Čonkina...![]()
znala sam
znala sam
znala sam da si taj !
a da ne ispadnem iz teme o strahu, malo sam se, ipak, p l a š i l a da ipak nisi to ti !![]()
Људи воле узбуђења и непредвидиве ствари, па зато теже екстремним спортовима и страшним филмовима.Воле андренаилн...Ово се односи на групу људи...
A šta je strah? I kako se prevladava? Strahom od straha?
Postoji li unutrašnja čovekova potreba za prevladavanjem strahova? Kako su to rešavali stari Grci?
Pa da, i ja sam znao al se nijesam plašio, bio sam ubijeđen.
Pa sad da vidimo ove što nipodaštavaju paranormalno, telepatiju, i sl.
Ti si imala razloga za srahovanje jer ja nijesam mladi Princ već stari Kralj. Tek i moj poljubac daje isti efekat.
Sad ćeš se vjerovatno razočarati, a mož i ne?![]()
Avaj, ne možeš mi pomoći, čarolija je istekla i zauvek ću biti žaba !
Morao bi me dugo i mnogo ljubiti da bi čini spale, a ti zato nemaš vremena jer si stari kralj, i smrt će te preduhitriti ...
Da se nadovežem na gornji pasus i da ga spojim sa temom,
u našoj zemlji se ljudi plaše vradžbina, magije i sl...I to nikako nije adrenalinski strah ...Niti je tim ljudima drago što se plaše a još manje, da uživaju u tome...Šta ćemo sa tom činjenicom ? 21.vek a ljudi se useravaju ako su našli pred kapijom gomilicu neznamčega... I ovaj strah ne bi išao pod '' strah - ljudska potreba'' , nego '' primitivni , urođeni strah od nepoznatog '' ? (prim. prev. nepoznato toj jedinci, a ne uopšteno nepoznato)
Pod številko 1. Šta ćemo sa tom činjenicom ? Što pitaš meneka, drugi zastupaju tezu da je strag čeljadetu potreba.
2. Ovo pervo radi deržanja teme
3. Širok je dijapazon moieg magijskieh moći tako da big mogo zauvijek da te održavam u obličju prinćipese, no ipak ne toliko širok da ti mijenjam dušu. Možem da te pretvorim u šta poželiš ali ćeš u duši večno ostati žemski žabac.
4. Da li je za to dovoljan argumet : ti zato nemaš vremena jer si stari kralj, i smrt će te preduhitriti ...El more l žablja svies pijmi da te morem nadživljeti i 50 godin pa taman ti bila 1990. godina proizvodnje.
Koliko je šjutra more te sprštit auto na prelazu da bi potom komunalcima preostalo samo da operu fleku, jal će naić kakova roda jal rodac, ća ćeš odar?
5. viđu e si legenda i za kaj big verovao u legende.
Viđu da sam profulo temu a ti i temu i vorum i želju za princezom. Ne sigraj se, šjeti se samo ledi di, toj ledi![]()
Misim da ljudi koji se bave ekstremnim sportovima već na početku prevaziđu i strag i uzbuđenije. Kasnije, recimo padobranci, sportski piloti, paraglajderi, ronioci ...........
ne rade to zbog zato će se uzbude j uplašu no radi uživanija koja sobom nose te aktivnosti.
Ako misliš da to rade zbog adrenalin, misli. Ja mislim da jok zbog adrenalin da zbog zato uživancije.
Pošto prvi put s tobom komuniciram izvini što ti ovako prostački (mislim na pravopis) pišem.
Vidio sam od pojedinih genijalaca koji se pros.....ju valjda da bi ispali pametniji ili zanimljiviji, da znaju ingleški, jbmlga, slično pišu pa ih malo karikiram , bolje reknuti sprdam.
Објасни ми, молим те, шта си хтеo да кажеш овим подебљаним словима, јер стварно нисам разумео?![]()
Pa, evo ovako. Primijetio sam da pojedinci na forumu bez ikakve potrebe prave razne gramatičke i stilske akrobacije i otežavaju čitanje i razumijevanje onoga o čemu govore. Žongliraju slovima na razne načine, ne pišu, recimo, velika slova gdje treba, izostavljaju i velika i mala kad im se prohtije, "gutaju" cijele slogove pa recimo zašto pišu šo, ili može skrate na moe ništa im je niš i tako dalje. Miješaju i dijalekte i narečja dok je poštapanje engleskim već posebna priča no moguće da je toliko poštapanja nužno za invalide ali ne bih rekao da ne znaju pravopis i gramatiku već nešto izvode, šta izvode vjeruj mi ja još ne razumijem osim ako nijesu stvari koje pomenuh u tvom boldovanom. Za mene je to krajnji primitivizam možda za njih elitistički ali primitivizam i nipodaštavanje sagovornika.
Budući da pišem kao što govorim lokalnim jezikom, ne književnim, videći njih počeo sam i sam da pravim još žešću sprdnju pa ubacujem i ruske, slovenačke, makedonske, hrvatske......... riječi iskvarene izraze ajd, turcizme i moramo nego i arhaizme i druge izme.. Zbog toga sam se tebi izvinuo jer sam te prvi put uočio na forumu a tako ti se i obraćao.
Da li sam ovoga puta bio jasan?
Ne mislim da je strah potreba, vec nagon, usadjen u nasu podsvest
I to 2 - strah od bolesti i strah od smrti
On nas pokrece na neki nacin i deo je unutrasnjeg misaonog bica ljudske jedinke u sklopu licnosti
Dakle, nije potreba