DraGo70
Iskusan
- Poruka
- 6.561
serb_pagan:da mi je znati po kom su kriterijumu u ovoj anketi pss i g17 neki politicki faktori...a nema LDP-a..necu da glasam
Па још није било довољно гласача на овом фоуму па не могу да уђу ни у промиле...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
serb_pagan:da mi je znati po kom su kriterijumu u ovoj anketi pss i g17 neki politicki faktori...a nema LDP-a..necu da glasam
DraGo70:Па још није било довољно гласача на овом фоуму па не могу да уђу ни у промиле...
Valjda ne dolaze više ovde da glasaju, zbog radikala...Mae:uuu, na prošlim forumskim "izborima" je LDP, ako se ne varam, čak i pobedio!![]()
Mae:Pa, možda i jesu tu, "andisgajzd ez DS", Ds nije imao toliko glasova na prošlim izborima ovde!![]()
jomini:Za koga sam ono ja glasao...? Zaboravio sam!
Јомини, шта би са одговором Паоли око преоштрих и безобразних речи и бановања твојих истомишљеника? Одговора НЕМА! Појела маца језик, прсте? Или се покварио комп?jomini:Za koga sam ono ja glasao...? Zaboravio sam!
Видим да се предатору још вије душа по Форуму, а он је најнецивилизованији!jomini:Pa banovano trojica njih. ''Mojih''![]()
B.A.L.:Ma samo "NOVA KOMUNISTICKA PARTIJA",protiv globalizma,protiv nacizma ,protiv kapitalizma! STALJIN znaci CELIK!
A jel to postoji, mislim ako postoji može neka brošurica, da vidimo da li ste uradili kakav upgrade na ideološkom planu u poslednje vreme...B.A.L.:Ma samo "NOVA KOMUNISTICKA PARTIJA",protiv globalizma,protiv nacizma ,protiv kapitalizma! STALJIN znaci CELIK!