Stranica na FB ne radi kako ja hoću

Ona Marge

Veoma poznat
VIP
Poruka
11.329
Pre par dana sam napravila na FB stranicu gde promovišem neke svoje proizvode.
Ono što ne znam kako da podesim je da se objave prikazuju kod ljudi koji su je lajkovali. Jednostavno, te objave im se ne pokazuju.
I danas napravim nagradnu igru , i ni ona se ne pokazuje, a kad hoću da je podelim sa drugog profila, podeli se samo stranica a ne i tekst sa nagradnom igrom.
Kako to da rešim ?

Imao sam dugo godina iskustva sa stranicama pa nadam da cu bar pomoci.U moje vrijeme 2010-2014 nije trebalo nista placati da bi osobe videle nego je samo potrebno vise truda ulozitu u stranicu pa onda reklamirati naime potrebno je izbacivati neke statuse najbolje ti je slike na svako odredjeno vrijeme npr sat,dva i tako drzati taj redosljed ali one ce na pocetku imati malo lajkova ali nakon par dana ce se to povecavati i samo gledaj da imas sto vise lajkova,komentara,dijeljenja itd,Npr za 15-20 dana mozes dovesti stranicu u tip top jer kada objavljujes redovno svaki dan rasce ti "aktivnost"stranice tjst ljudi koji su lajkovi ili to se jos zvalo people reached i logicki je kad raste aktivnost tjst vidljivost objava da ce rasti i lajkovi i dalje i onda ce doci i vrijeme reklamiranja ali nikako nemoj ako podignes aktivnost i dovedes stranicu u red da onda samo izbacujes reklame vec jednostavno kad je aktivnost na vrhuncu izbaci reklamu i obrisi je nakon sat,dva radi preglednosti stranice a i sam znas da reklame nemaju puno lajkova,komentara itd. znaci bitno je da odrzavas aktivnost i npr po danu lupi 2,3 reklame ali vazno je da ih obrises eto nadam se da sam ti bar malo pomogao :)
Takodje uredi fino profilnu i cover radi preglednosti a i ljudima ce se vise svideti i lajkova , zovi prijatelje itd sve u svemu nije potrebno nikakvo placanje ali je potreban VELIKI trud :D

Back