Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Nisi pitala u 2/3 domacinstva muskarci kuvaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па баш да ги из Индије добављаш, преко фејзбука, сунце му калаисано?
Не знам откуд ова дијаспора нападе, ајде вани и некако, али ове наше домаће, на интернетима их бре траже, из сред средине Србије... нађу Арапина, Индијца, овога онога и удају се за њега... ладно... одакле им то падне на памет?
Наравно да је завера.
Ne znam na koje portale to idu i zasto?
Cuo sam da je i fb pravo mesto za to
Al opet mi nije jasno i ja imam fb vec 4-5 g. Jes da ga ne koristim nesto mnogo al nisam ni jednog upoznao iz druge drzave.
Il sam mnogo ruzam il opasno glup
Nisam cak ni jednu nasu upoznao sta ti ljudi rade da bi bili magnet za druge, jos za neke arape ili indijce?
Не знам, ја док сам био активнији то је био мирц, крстарица, ицкју, чак и усенет... ал очигледно да Српкиње и Хиндуси знају.
Iskreno rečeno mene to ne čudi
I ovamo sam upoznavala naše devojke koje su u samom startu govorile "našeg necu pa neudata u sama ostala"
Kad odem dole na odmor mogu reći da me ne čudi što muskarac sa tih prostora nisu poželjni .
Nisi pitala u 2/3 domacinstva muskarci kuvaju
Vala ni ja ne bi srpkinju zato se lepo ozenio strankinjom i milina
Pa sta ?
To je samo dokaz da u tim domacinstva žive lepo vaspitavani muškarci koji su u ovom vremenu bez problema kompatibel sa suprotnim polom !
Dok balkanci svi u čudu češu jaaja pitajući se zašto ih žene izbegavaju !!!!
Pa sta ?
To je samo dokaz da u tim domacinstva žive lepo vaspitavani muškarci koji su u ovom vremenu bez problema kompatibel sa suprotnim polom !
Dok balkanci svi u čudu češu jaaja pitajući se zašto ih žene izbegavaju !!!!
A zasto ih svabice onda varaju?
Ako je to kriterijum takva mi zena ni ne treba
Em da joj kuvam em se ebe sa strane jer nasla papucara
I to je Kliše koji nije tačan
Ja što imam drugarica nemica ne varaju i vernost je stub njihovih brakova !
Зашто имам утисак да би се Српкиње удале за свакога пре него за Србина?
Срећем стално примере, у питању су Роми, Хрвати, ево видим преко нета и Индијци, Мексиканци, Перуанци... шта се то дешава?
Дал ова девојка из Пожеге баш није могла да нађе неког ближе? Нит је ружна нит је незгодна...
Да ли је то неки фетиш, шта је?
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/56/Србија+данас/2210558/Фејсбук+зет+у+Врањанима.html
Ljudi se zaljube u čoveka, ne u boju kože i slične gluposti. Postoje ljudi koji vole ljude. Eto tako..
Ljudi se zaljube u čoveka, ne u boju kože i slične gluposti. Postoje ljudi koji vole ljude. Eto tako..
osim krstarice nisam cuo nikad za ove druge nazive
Kuva I moj, al dzaba mu kad je vegetarijanacNisi pitala u 2/3 domacinstva muskarci kuvaju
Kad zena vara, ne znaci da ne valja supa, nego kobasica.A zasto ih svabice onda varaju?
Ako je to kriterijum takva mi zena ni ne treba
Em da joj kuvam em se ebe sa strane jer nasla papucara
То је могло да јој се деси и да га је упознала у свом граду. Будала има свугде. Нема везе где ћеш се упознати, преко интернета или у комшилуку, да ли је странац или домаћи. Љубав је најважнија.Знао сам госпођу, удала се за неког клинца из Египта, нашли се преко интернета, она живи усред БГ, он је прогања од тамо преко нета с ким си где си шта си, постиш ли рамазан, она Шумадинка...
Kuva I moj, al dzaba mu kad je vegetarijanac
- - - - - - - - - -
Kad zena vara, ne znaci da ne valja supa, nego kobasica.
Ne bih rekla.