Strani košarkaši

Pa dobro nazovimo to srecom...ali ustvari to je sposobnost da se priviknes na njihove uslove..Kontam da kada su u pitanju Asik i Varezao govoris o ovoj seozni- ali treba imati u vidu da je do sada odigrano 6,7 meceva, tako da ta statistika nije neko merilo, ali avaj to je NBA, gde u regularnom delu se sprdaju najjaci timovi i igraci. Kada je u pitanju Drazen, kod njega jeste istina da nije dobijao priliku, ali ne zbog kvaliteta ili sto ga mrzi trener, nego jednostavno igrao je u timu gde pored njega su igrali jos 3,4 izuzetno kvalitetna beka. Kasnije kada su ga trejdovali onda je eksplodirao, inace izabran je u 3 tim regularnog dela sezone, sto znaci da je bio 3 bek lige:worth:

Pa ovo je faul u napadu.
I sudije u NBA su napaljene na zakucavanja, pa moraju (naročito zvijezdama) da sviraju faulove kada se ovako izblamiraju.

Mozda, ali vidi na usporenom snimku da se igrac postavio, inace dosta cesto kada se igrac ovako psotavi se svira faul...
Tako da ovo je jos i dobro sta sve sviraju Brajantu, gledao sam protiv oklahome, eej one drogirane sudije mu daju faul, a nije ga tako protivnicki igrac:eek: Mislim, kapiram ja taj kredibilitet kod sudija i da na ime moze da dobijes nesto, ali jbg nisu svi coravi..:eek:

Back