Stranger things

Ja sam krenuo sa gledanjem, stigao do pete epizode... Dobra je serija, jos pogotovo sto su mi trenutno kriterijumi visoki jer sam neposredno pre nje odgledao Black Mirror koja me je oduvala i raspametila... Ova nije bas taj nivo, ali dosta dobra. Gluma je odlicna, prica mi se svidja i brzo se razvija, dijalozi su dobri, e sad videcemo kako ce sve to objasniti i posloziti, ja vec imam neke svoje teorije, za koje navijam da se ne ostvare i da me serija iznenadi :D Mada su vec sad neki obrisi manje vise jasni

Ajde i feminizam, i nenadjebivi serif Hoper koji mlati zlog Rusa prakticno celu sezonu, sve sam to nekako progutao, ali sva ta silna jurnjava me je smorila, vec vidjeno u prve dve sezone... Malo me i razocarao tuzan kraj i rastanak.. Steta sto je 3. sezona pokvarila utisak, inace serija je u globalu super gotivna...

STRANGER THINGS 4: Pogledajte prvi trejler! (VIDEO)

Hit serija se vraća, pogledajte!

st.jpg

Ako nekim čudom još uvek niste odgledali treću sezonu hit serije "Stranger things", pažnja, slede spojleri!

Nakon dirljivog oproštaja od šerifa Hopera u finalu treće sezone, ako ste odgledali "post credits" scenu, znate da se u dalekom ruskom zatvoru krije "Amerikanac" čije ime nismo čuli...

Naravno, to je Hop!

U prvom videu koji je Netflix objavio, vidimo daleku, zavejanu Kamčatku i zatvorenike koji grade prugu... Među njima je i Hoper, a evo kako Netflix najavljuje četvrtu sezonu.

"Snimanje je uveliko u toku, i veoma smo uzbuđeni što možemo da potvrdimo da se Hop vraća. Ipak, za našeg 'Amerikanca', nisu sve vesti dobre... U snežnoj pustopoljini moraće da se suoči i sa ljudskim, i sa neljudskim opasnostima. A u Hokinsu, novi užas se pojavljuje, dugo zakopan i zaboravljen, koji će povezati sve što smo prethodno videli. Četvrta sezona je najveća i najstrašćnija do sada i jedva čekamo da je vidite", saopštio je Netflix.

Pogledajte!

https://mondo.rs/Zabava/TV/a1283351/Stranger-things-4-nove-epizode-VIDEO.html

Back