Stranački aktivisti - KERBERI

Nas zovu kuci iz DSSa i pitaju jel ocemo oda glasamo za njih.Cale i kewa obavezno kazu NE, ipak smo mi prosecna srBska NATO porodica.
Ja volim kad se javim da slazem i kazem DA , i onda malo uvatim spiku kako je Kostunica Car Lazar i
Milos Obrenovicu u jednoj osobi , i kako samo Mladenovic zna kako se vodi Beograd i kako bi zeleo
da upoznam te harizmaticne licnosti.Onda oni meni kazu pa znate , Vozdovacki DSS je tu i tu, i kazu
mi kad god ocu mogu da dodje da se uclanim.I svi srecni :)
Ma DSS, DS i SRS ne mogu da oteram sa vrata kada su izbori. Nono-stop mi obecavaju neko blagostanje ukoliko glasam za njih. A na dan izbora zovu da provere da li sam izasao na glasanje!!!
LDP je dosadan na drugi nacin. Udavise sa pamfletima u postanskom sanducetu i nalepnicama po liftu.

Јел то беше она нова странка која се финансира од чланарина а
плаћа кирију од 4800 ЕУРА/месечно Ђиорђију Ницовићу само за Централу странке ...

Један овакав плакат кошта око 30 дин ~3 Еура х 300-400 000 ком ???

А Ћирко каже да немају финансијере, то чланови сами ...

Лаже скоро као Динкић ...
Uzmi u obzir opštinske odbore pa plate sekretarica u svakom od njih i ima da ti se zavrti u glavi od cifara. Ta žvaka oko članarina, to ti je najobičnija maska za budale. Pa ko se bre još finansira iz članarina, ta sredstva koja prikupe na taj način upravo mogu da im pokriju jedan mesec "poslovanja". Tajkuni, brale, vode ovu zemlju preko ljigavih političara.
Ajd pozdrav

Uzmi u obzir opštinske odbore pa plate sekretarica u svakom od njih i ima da ti se zavrti u glavi od cifara. Ta žvaka oko članarina, to ti je najobičnija maska za budale. Pa ko se bre još finansira iz članarina, ta sredstva koja prikupe na taj način upravo mogu da im pokriju jedan mesec "poslovanja". Tajkuni, brale, vode ovu zemlju preko ljigavih političara.
Ajd pozdrav

Pa ti posle nasedaj na njihove lepe price i glasaj!
Mene slobodno mogu da izbrisu sa birackog spiska.

Ima tu jedan mali problem oko apstinenata. Svaki ne izlazak na glasanje je čist poen DS-u. A onda jedino preostaje opcija da glasaš za najmanje zlo. E tu sad nastaje problem, ko od svih smradova najmanje smrdi?

Ne mogu. Do septembra 2000. sam glasao za manje zlo, vise necu.
Ili cu glasati za nekoga kome stvarno verujem i mislim da vredi ili uopste necu glasati.

Back