STRANA KNJIZEVNOST-ENGLESKI

Ja sve sto citam to je ono sto nadjem na internetu od knjiga . Tipa warezi, torrenti i ostalo ;)
Ne kupujem knjige ne zato sto ne volim naprotiv volim ali mi materijalno stanje ne omogucava da kupim jednu knjigu mesecno na primer . Uvek ima nesto prece za sta MORA da se da novac tako da u nasoj porodici na knjige dodjem na red samo kad upisujem novu godinu u skoli , srednjoj :D

Download nazalost, bar za novija izdanja. Klasike i uopste stara izdanja cesto mozes da kupis jevtino kod starinara na NBG buvljaku (inace gospoda sto prodaju na platou kod Filosofskog se tamo snabdevaju). Moze da se nadje i po knjizarama ali je uzasno skupo za nase uslove. Jel zna neko kako su snabdevene biblioteke?

Mislio sam pre na neku bibiloteku gde bi mogle da se uzmu knjige. U British-u je to moglo, i Ghete insitutu mislim da moze, takodje i u Servantesu. S obzirom na to da je British premesten u NS i NI, da li je jos negde moguce da se dodje do knjiga na engleskom. Prosto mi je nepojmivo i neverovatno da u ovolikom gradu ne postoji bar neko pristojno mesto za takve stvari.

Mislio sam pre na neku bibiloteku gde bi mogle da se uzmu knjige. U British-u je to moglo, i Ghete insitutu mislim da moze, takodje i u Servantesu. S obzirom na to da je British premesten u NS i NI, da li je jos negde moguce da se dodje do knjiga na engleskom. Prosto mi je nepojmivo i neverovatno da u ovolikom gradu ne postoji bar neko pristojno mesto za takve stvari.
.. zar u narodnoj biblioteci više nema izdanja na stranim jezicima ..?

Back