- Poruka
- 33.100
Haha, nije.L.1:Шерифе,да ти није ташта просветар?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha, nije.L.1:Шерифе,да ти није ташта просветар?
Biljo.....Plava Bilja:A, ti si tako nesto ogorcen na prosvetare![]()
Koliko rade, pa ja vec rekoh, ne treba gledati koliko casova imaju, nego koliko se za svaki cas treba pripreme...........i kojecega jos.
Pa, nece blejatiradice sve sto normalan svet radi, posvetice se malo sebi i svojoj porodici
![]()
Sta, po tebi treba da rade![]()
Koliko dana u nedelji rade![]()
Onoliko koliko je zakonom propisano, nisu oni o tome odlucivali, niti ih je ko konsultovao, a mislim da i tim djacima treba odmora, oni su u skolama zbog njih, a ne obrnuto![]()
Opet ponavljam, sve se cini lako kad se gleda ofrlje, ali, ako posmatras nekog svoga sta sve treba i mora da ucini, to je vec sasvim deseta stvar![]()
Naravno, tu su i ekskurzije i svi misle,blago nastavnicima, je li![]()
Kako je blago, to oni znaju. Oni za svako dete odgovaraju, ma sta ucinilo, oni ce biti krivi.
Uostalom, vidis i da ti strajkovi ne uspevaju, pa, cemu toliko drvlje i kamenje![]()
Mora da postoji neki licni razlog za ovoliki animozitet prema prosvetarima, inace ne verujem da bi upotrebio pogrdnu rec "bleje"![]()
Plava Bilja:Jos da mogu da ti resim ovu drugu moru :wink:
Tesko ide, kad mora sebi postane mora
Pomorice nas :shock:
Ja samo cenim odgovornost prosvetarajomini:Biljo.....
Koliko se pripremaju Biljo? Imam ja par komada u okruženju svom, tako da znam. Malo. I to samo jednom i više nikad u karijeri... Znam!
Ogorčen jesam, nije teško primetiti, ali na svakoga ko tako radi i tako se ponaša. Makar mi i dete sutra takvo bilo, neće imati moju podršku, znaš?
Oni nisu odlučivali koliko će da rade, a koliko G.O. imaju, a i ostalih ''O.'', jasno je to. Zakon je taj. I tuse pridržavaju zakona najbolje i najviše na svetu. Najbolji su u tome, za primer!![]()
Ekskurzije jesu određen napor i odgovornost, ali ide džidža za to, ne mala, nemaš da brineš. Plus sve gratis. Odgovaraju za mnoge stvari i drugi, a ti samo ceniš odgovornost prosvetara. Gde im je odgovornost u poslu? Tu je negde, u sećanju.
Ličnih razloga nema, samo realan pogled na svet i dešavanja oko mene, kao i zdrav razum. Inaravno, pošteno, za sve. Kako prosveti, tako zdravstvu, tako metalcima, tako svima. Ovu jednakost ispuštaš/te iz vida.
Nemoj jos, ocekni da prodje Djurdjevdan, imam puno posla :razz:Alekasandar2:Ma ima da se resi ili cu da puknem k`o balon!![]()
Sve si pomešala. Nisam se opredelio, nego je samo naslov teme takav. Više puta sam rekao da se to odnosi na sve sa takvim postupcima.Plava Bilja:Ja samo cenim odgovornost prosvetara![]()
Ali, tema je o prosvetarima, zar ne![]()
Pa, ja priznajem da jedan ucenik nece da nastrada u zivotu ako se frlja s padezi, niti ako ne zna koliko su 2+2: 2, pa ce reci da je 2, a znamo da je 3 (jer, ako nista drugo nauci, nuacice ga zbrajanje novca) itd.
Lekar ako pogrsi, njegovu grsku niko ne ispravi osim ilovace![]()
Ima toga jos, ali cemu![]()
Ti si se unaped opredelio protiv prosvetara, i tu nema vise sta da se kaze :shock:
jomini:Hehehe, nema valjda...
jomini:ma nama je lepo, zar ne vidiš?
jomini:Sve si pomešala. Nisam se opredelio, nego je samo naslov teme takav. Više puta sam rekao da se to odnosi na sve sa takvim postupcima.
Ovde baš ''shock''!
Pozdrav!