STRAH

Ne umem opisati strah,Zaista ne umem,koliko god da zelim.Kako opisati nemir u grudima,nemir u kostima.ne umem.Jeza mi se uvukla pod kozu,kao da mili na milione malih mrava.Strasno!!!!!!!
u san bih,daleko bih...samo da pobegnem.
Gospode...vristim,molim najponiznije...neka zivi...neka pozivi jos godina,malo je ovo...dete zeli njegov dlan,dete zeli njegov glas i osmeh...

Jedan diazepam od 10mg ce da resi problem,na kratko.Salem se,ali zivot je lep."Negde te neko ceka,mozda ljubav davna i daleka
negde te neko voli,za malo ljubavi te moli
negde te neko sanja,tvoja milovanja
neko misli na te u ove sitne sate..."
Ovo je deo jedne moje pesme i veruj da je tako.
"Nije sve tako crno i ja sam dete srece"...Ne znam sta je tvoj strah ali ti je moj savet:ili se suoci sa strahom i pobedi ga ili razmisljaj o lepsim stvarima!!!Pozzzz

..strah je ljudski..od Boga dat...ono što je zaisat jezivo je apatija..nemogućnost živeti život....nemogućnost osetiti i doživeti....ono kad pogledaš čovek au oči i nevidiš ništa......strah samo pustiš da prođe kroz tebe i da se nigde nezadržava....prosto ...kao da popiješ čašu vode....i što je najbitnije ...ideš dalje

Batman72;bt61669:
..strah je ljudski..od Boga dat...ono što je zaisat jezivo je apatija..nemogućnost živeti život....nemogućnost osetiti i doživeti....ono kad pogledaš čovek au oči i nevidiš ništa......strah samo pustiš da prođe kroz tebe i da se nigde nezadržava....prosto ...kao da popiješ čašu vode....i što je najbitnije ...ideš dalje
umirio si me,hvala

Back