Strah od žena

Momce,ti mene podsecas na mog druga koji je isto tako bojazljiv kao ti.Samo sto on ima 28 godina,znaci da ima jos nade i vremena za tebe da se oslobodis od straha koji te paralise.Izadji iz svoje ljusture straha i kreni u osvajanje te tvrdjave-devojke. Srecno dragovicu moj!

Ti si sad isprozivala ogromnu većinu devojaka... Ako ćemo tako, onda je možda njih 20% vredno truda... Još kad je neko ovako student kao ja, izgledam lepo, treniram, pametan sam momak, ali vidim da ribe kupe oni koji imaju ono što ja nemam (lovu, skupe stvari, kola) onda shvatiš da ti je to sve što imaš zapravo ništa i da ne pije vode... Zato se masa njih i plaši svega i svačega... Jer su žene i dalje mahom u fazonu "sve treba da mi bude obezbeđeno, plaćeno", i šta će neki mučeni student ili nezaposlen tip? Da je odvede na večeru? Malo sutra, samim tim kad on zna da u dzepu ima 1000 dinara, on zna da su mu opcije sužene i to mnoooogo, pada samopouzdanje, pada sve... Nije baš da se devojke biju koja će imati onoga koji će ih odvesti u Košutnjak, npr, šetati sa njom, uživati... Nemoj da se lažemo.

Мој син студира, нема велики џепарац, нема кола, нема ништа а има све - памет, лепоту и дух. И увек има девојку.

.

- - - - - - - - - -

Odi u neku disoteki i zezaj se....

Mislim da i iskustvo igra neku ulogi.

Moras da znas koji tip devojke ti odgovara ~~~~
Ja mu ne bih preporucio da ide u klubove ili diskoteke.Neka ode u biblioteku gde su normalne cure a ne neke ***** bez mozga.Te u klubovima ne znaju nista o zivotu samo ga trose na gluposti i na beznacajne stvari koje ce brzo proci.Zato dragovicu,pravac biblioteka ili crkva pa tamo nadji svoju ljubljenu.

Мој син студира, нема велики џепарац, нема кола, нема ништа а има све - памет, лепоту и дух. И увек има девојку.

Nije problem u tome da imaš neke devojke koje te jure, koje ovo, koje ono, ali nije poenta ni u kvantitetu već u kvalitetu...

Svaka roba ima kupca, tako da će uvek imati zainteresovanih, ali to ne znači da ti to olakšava situaciju a ni da ti se posrećilo...

Nije problem u tome da imaš neke devojke koje te jure, koje ovo, koje ono, ali nije poenta ni u kvantitetu već u kvalitetu...

Svaka roba ima kupca, tako da će uvek imati zainteresovanih, ali to ne znači da ti to olakšava situaciju a ni da ti se posrećilo...

Квалитет се подразумева. Не мислиш ваљда да ће се студент дружити са сплаварушама?

Ih, ih, ma, šta mi napriča... Kod tebe inače sve idealno, ti si idealna, ne plašiš se ući kod medveda u kavez, dete ti je pametno, lepo, duhovno, ima sve devojke lepe, pametne, najbolje... Ok, ako je tebi lepo da veruješ u to.

Ih, ih, ma, šta mi napriča... Kod tebe inače sve idealno, ti si idealna, ne plašiš se ući kod medveda u kavez, dete ti je pametno, lepo, duhovno, ima sve devojke lepe, pametne, najbolje... Ok, ako je tebi lepo da veruješ u to.

Само сам хтела да демантујем сиње кукавце који мисле да пун новчаник и кључ од кола решава све.

Далеко сам ја од идеала али једно збиља нисам, нисам ни слина ни кукавица.

Само сам хтела да демантујем сиње кукавце који мисле да пун новчаник и кључ од кола решава све.

Далеко сам ја од идеала али једно збиља нисам, нисам ни слина ни кукавица.

Ne kažem da rešava sve, nit' sam sinja kukavica... Samo znam za situaciju gde sedi nas 10, bilo je tu od visokih do niskih, od krupnih do sitnih, od napucanih do mršavih, lepih do ružnih, čupavih do ćelavih, sve tako u krug, svi smo bili zanimljivi dok nije ušao u lokal sin Ace Lukasa, u tom trenutku niko od nas nije postojao više. No, ovo nije kukanje već realnost koja se prihvati... Eto, ako ti misliš da je njegov sin lep, zgodan ili ima nekog duha (koji je inače imao gde da pokupi iz tako intelektualne porodice), onda ok... I nisam ljubomoran, pa, kao, pričam o njemo ovo ili ono, ukucaj "Aca Lukas - Gotovo" i videćeš mu sinovca.

Ne kažem da rešava sve, nit' sam sinja kukavica... Samo znam za situaciju gde sedi nas 10, bilo je tu od visokih do niskih, od krupnih do sitnih, od napucanih do mršavih, lepih do ružnih, čupavih do ćelavih, sve tako u krug, svi smo bili zanimljivi dok nije ušao u lokal sin Ace Lukasa, u tom trenutku niko od nas nije postojao više. No, ovo nije kukanje već realnost koja se prihvati... Eto, ako ti misliš da je njegov sin lep, zgodan ili ima nekog duha (koji je inače imao gde da pokupi iz tako intelektualne porodice), onda ok... I nisam ljubomoran, pa, kao, pričam o njemo ovo ili ono, ukucaj "Aca Lukas - Gotovo" i videćeš mu sinovca.

Ја мислим да ти девојке тражиш на погрешним местима.

Ja se uopšte ne bavim traženjem, ako mi se svidi - svidi... Samo sam ti pričao o situacijama koje su svakodnevne... Svidelo se to nekome ili ne, tako je.

Nisu ljudi zlato da se traže... I nije mi uopšte jasno to neko traži devojku/dečka, to je kao ono "danas mi se zaljubljuje, idem da nađem nekoga da se zaljubim u tu osobu"... Meni je to smešno.

Ja se uopšte ne bavim traženjem, ako mi se svidi - svidi... Samo sam ti pričao o situacijama koje su svakodnevne... Svidelo se to nekome ili ne, tako je.

Nisu ljudi zlato da se traže... I nije mi uopšte jasno to neko traži devojku/dečka, to je kao ono "danas mi se zaljubljuje, idem da nađem nekoga da se zaljubim u tu osobu"... Meni je to smešno.

У праву си, лоше сам се изразила.

Back