Strah od žena

tebra24

Početnik
Poruka
37
Kada god priđem nekoj devojci da pričam sa njom, odma se krenem znojiti, jezik mi se osuši, ne znam šta da kažem, bukvalno se skamenim. Zato sada imam 19. godina, a nemam devojke. Jedna mi se sviđa, ali nikako da joj priđem da je pitam nešto, odma me panika uhvati, bojim se da me ne isfura :(

POMOZITE :dash:

Kada god priđem nekoj devojci da pričam sa njom, odma se krenem znojiti, jezik mi se osuši, ne znam šta da kažem, bukvalno se skamenim. Zato sada imam 19. godina, a nemam devojke. Jedna mi se sviđa, ali nikako da joj priđem da je pitam nešto, odma me panika uhvati, bojim se da me ne isfura :(

pa sta ako ti i da nogu , to je pola onog sto si trazio. nemoj puno da okolises , pitaj je da izadjete ili nesto slicno , ako popusis seti se uvek je tu Desanka da ti da utehu .

pitaj je da zajedno ucite kod tebe , onda koristis svaku priliku da je vatas

vise je bitno zbog cega ti se tako sto dogadja nego to sto ti se dogadja.
sumnjam da ce ti net tu mnogo pomoci, mozda savet zazvuci dobro u trenu ali je pitanje kako ce zaista delovati na tebe, jer sve je ovo uglavnom grebuckanje po kamenu.

drugi deo mog odgovora je saljive prirode: pridji joj plivajuci, na reci, moru, bazenu, jezeru...a propos znojenja i jezika.

jos si mlad i zivot je pred tobom, zamisli da ti sad sve ide glatko, brzo bi ti sve u zivotu dosadilo!
uzivaj u savladjivanju prepreka unutar sebe, u otvaranju prema svetu i odmeravanju prave mere svega a za tebe !
sve sto treba da dodje ce doci, i to upravo u onoj meri i na onoj nacin na koji treba !:)

Ti sebi nabacujes stres tako sto mislis da moras da je impresioniras, pa onda ti je u glavi "joj, sta ako ne uspem". To ti je kao kada odgovaras kod profesora nekog strogog, a mislis se, "joj moram da dobijem 5", i onda se iz tog stresa spetljas.
Ne moras da impresioniras devojku ili tako nesto, budi to sto jesi, to je najbolje, pa ako joj se svidis, svidis, ako ne....ima kojoj hoces. :)

Tako ti je i sa ljudima, ne mozes se svakom svideti, ali vazno je da se sebi svidjas i budes to sto jesi i tako osecas dobro u svojoj kozi.

Ja nikada nisam prišao nijednoj devojci u klubu, a imam 29.godina. Plašio sam se da neću znati šta da pričam, da nju i nezanimaju teme koje mene zanimaju (sport, politika,dešavanja). Neznam šta da ti kažem, ja se nadam
1. Da će me neki rodjak ili neki drug upoznati sa nekom drugaricom-pa da ću sa njom naći neka zajednička interesovanja u putovanjima, u šopinzima (u koje mnogo volim da idem), u odlasima na bazen ili u bioskop
2. Da ću možda i sam neku devojku upoznati na nekim putovanjima na koje budem išao u budućnosti-pa joj predložiti nešto od gore navedenog-da izadjemo
3. Možda se to desi i na nekoj žurci kod nas na vikendici
4. Iskren da budem mala je šansa da ću se nekome dopasti na par sajtova za upoznavanje, mada mi je jedna devojka jedanput poslala poruku na fejsbooku tipa "Slatkiš moj, šta radiš večeras " Ali sam ja tu poruku kasno video, i neznam kako sam uspeo da je obrišem

nista spremi 20e naucicu te

Druzi se sa zenama i videces da ce te to proci vremenom...
Neobavezno pridji nesto reci... a i nemoj se plasiti odbijanja... ko te odbije mozda i nije za tebe
ides dalje...

Dodeljuješ ženi neku mitsku superiornost.
..
proći će te to..a dotle dok ne skupiš hrabrost uživaj u životu
..
i ne lupaj puno glavu, ništa to ne vredi, isprobano već

Najbolje savete si dobio od Pink i Arianne.

Druzi se sa sto vise zena i devojaka dok razbijes taj strah. Razgovorom sa njima ces umanjiti svoj problem.
Potpuno ces ga ukloniti tek kada budes mogao da razgovaras sa nekom devojkom bez stezanja grla.

Ovo vazi za aktivno druzenje, kafa, sok, zurka... bilo sta gde se gledate i mozete da se dodirnete, rukovanje i sl.
Druzenje preko kompa i telefona daje rezultate posle dugo vremena.

I za kraj. Kad vidis devojku koja ti se dopadne ne razmisljaj. Radi instiktivno i neces pogresiti.

Da bi normalno prišao nekoj devojci prvo treba da se namesti neka prilika, teško da ćeš prići nekoj u busu, klubu itd. ako imaš taj problem... A kada se desi tako nešto, da se slučajno upoznate iz raznoraznih razloga, onda će sve to ići normalno, bez preteranog straha da te ne ispali ili tako nešto jer joj nisi ni prišao...:lol: Mislim da ti je to sada nekako najlakši način da se oslobodiš toga jer pokušavati nešto na silu protiv tvoje prirode baš i ne ide... Treba da budeš mnogo sigurniji i zadovoljniji sobom da bi to drugi primetili i da bi bio slobodniji, a to baš i ne može preko noći da se reši nekim "praktičnim" savetom (uradi to i to i gotovo). To moraš ti da pronađeš način u sebi, ne okolo da tražiš od drugih rešenje... :)

Ma nemaju pojma ...
Prvo šta valja da naučiš je da razlikuješ one koje su spremne za mrest (ikrašice)
a koje nisu! Pazi,ovo je od prvorazrednog značaja...
"Ikrašice" kanđijaju očima okolo krišom i kao prave se da ne gledaju,a sve se nameštaju da budu
primećene...A kao kuckaju po fonu...Ustvari pišu kobajagi...E,od tih što krišom gledaju,
izabereš onu koja ti se sviđa ili par njih...I kreneš da kontaktiraš! Uobičajena pitanja:"I ti
ideš na moj fax-mislim da sam te tamo zapazio..." (Pazi:zapazio!:lol:) ili nešto
slično,ali šta može da otvori dalji razgovor...I ponudiš se da je otpratiš deo puta-naravno...
Dalje ne moraš ništa -sve je gotovo! Naravno ,realizacija ne treba da žuri-sledeći dan je kao
stvoren za to-stvar je sazrela kao kruška i samo je uzbereš,zagrizeš i uživaš!:hahaha:

Odi u neku disoteki i zezaj se....

Mislim da i iskustvo igra neku ulogi.

Moras da znas koji tip devojke ti odgovara ~~~~

ja sam jednom u diskoteku kupio buket ruza od oni arapi
i delio svakoj koja je prosla pored mog stola po jednu
vecinom su se smeskale i bilo im je milo
..dobro posle cekali neki momci ispred ulaza da me biju
sva sreca pa sam uspeo da pobegnem opet unutra
i smugnem na pozarski izlaz

Ponekad je rešenje u alternativi.
demotivacija.rs_Kanda-u-morati-da-primenim-druge-metode-Kada-nee-gradski-i-demokratski_135534160.jpg

to je bas super kad imas 19 godina jer najbolje od svega je sto uopste ne moras da ganjash devojke nego da radis nesto i to bilo shta mozes da radis a najbolje gledaj da se odlepis finansijski od mame i tate

- - - - - - - - - -

Druzi se sa zenama i videces da ce te to proci vremenom...
Neobavezno pridji nesto reci... a i nemoj se plasiti odbijanja... ko te odbije mozda i nije za tebe
ides dalje...

e a ti iskusna a neces da se udas, znaci samo ih sve mucis : (

Moj ti je savet da prvo malko "trniras" kod onih sto su ti Samo simpaticne (lepe, zgodne) pre nego sto se uhvatis ove sto ti se Svidja.

Poslednja izmena:

Back