Strah od vezivanja

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Pozdrav forumaši..
Evo baš mi nešto dugo leži na duši i kopka me, pa osećam potrebu negde da pišem o tome.
Okrenem se ponekad ka svojoj prošlosti i razmišljam o bivšim devojkama i prijateljima sa kojima sam izgubio kontakt ili
se otuđio te je prešlo na ono "Ćao" "Ćao". Razmišljam o tome a suze samo što ne krenu pa se ponekad i probije jedna ili dve.
Shvatio sam da je život jednostavno takav, krivudav, nije ravna linija pa da sve bude lepo i traje večno. Stara poznanstva iščezavaju a nova se pojavljuju.
Uprkos tome voleo bih da sam sa starim društvom, da ponovo pijemo Zaječarca kod Spomenika Na trgu, da još uvek imam kraj sebe moju prvu Ljubav koju nikada prežalio nisam
Da Majka i Otac žive zajedno i da sam ja i dalje sa njima, izgleda da sam sve te stvari uzimao zdravo za gotvo sada ih više nema!
Provodim dane sam, trudeći se da uživam u slobodi bez drame i problema drugih ljudi ali čemu ta "Sloboda" Kada se moje srca oseća kao da je u tamnici.
Pokušao sam da oživim stare dane ali izgleda da se neke stvari ne vraćaju nikada, ma koliko se mi trudili! Okolnosti i ljudski prioriteti se promene i to ti je to.
Nisam spreman da krenem napred, teško mi je, voleo bih da je tu neko pored mene da mogu da prvi korak napravim zajedno sa nekim
Nije da planiram da se ubijem nikako ali jednostavno ovaj život mi postaje prilično depresivan!

Šta mislite društvo da li da nabavim nekog ljubimca ili upoznam neku osobu? Kako da počnem i da pronađem sebe?
Imate li možda neki savet za mene?
Sve uzimam u obzir samo ne bih želeo neki "One night stand" Pošto nisam u tom fazonu

Počni da treniraš, po mogućstvu neku borilačku veštinu, ali bi i obični sklekovi i propadanja odradili posao, pošto je bitno da imaš što manje slobodnog vremena da razmišljaš o tim stvarima. Neki kućni ljubimac se podrazumeva, najbolje pas jer su oni najaktivniji i držaće te zauzetim, dok mačku ponekad ne možeš da vidiš i nekoliko dana zaredom...

Kao sto ti je rekao Krang, trening nije losa ideja u svakom slucaju. Verovatno ti se desilo mnogo stvari odjednom i sad je potrebno vreme da to sve apsorbujes i prihvatis. Neke stvari nije lako prihvatiti i zato cesto razmisljas o proslosti. Zbog razmisljanja o proslosti osecas se depresivno. Trebace vremena da se stvari ispeglaju, a ti treba da nadjes nove aktivnosti da im se posvetis, pa tako i da upoznas novo drustvo, novu devojku... Da preusmeris razmisljanja o proslosti u razmisljanja o buducnosti.. Znam da je to lakse reci nego uraditi, ali takav je zivot... Svi se nadju u nekoj situaciji, pre ili kasnije.

Ovo je pozitivna patetika i stvarno je to lepo videti.:)

Patetika je kad neko ne prihvata realnost i insistira na emotivnom.:)

Zivis u Novom Sadu, a ne nekoj planini.

Treniranja bilo cega ti je verovatno najbolja opcija.

Pozdrav forumaši..
Evo baš mi nešto dugo leži na duši i kopka me, pa osećam potrebu negde da pišem o tome.
Okrenem se ponekad ka svojoj prošlosti i razmišljam o bivšim devojkama i prijateljima sa kojima sam izgubio kontakt ili
se otuđio te je prešlo na ono "Ćao" "Ćao". Razmišljam o tome a suze samo što ne krenu pa se ponekad i probije jedna ili dve.
Shvatio sam da je život jednostavno takav, krivudav, nije ravna linija pa da sve bude lepo i traje večno. Stara poznanstva iščezavaju a nova se pojavljuju.
Uprkos tome voleo bih da sam sa starim društvom, da ponovo pijemo Zaječarca kod Spomenika Na trgu, da još uvek imam kraj sebe moju prvu Ljubav koju nikada prežalio nisam
Da Majka i Otac žive zajedno i da sam ja i dalje sa njima, izgleda da sam sve te stvari uzimao zdravo za gotvo sada ih više nema!
Provodim dane sam, trudeći se da uživam u slobodi bez drame i problema drugih ljudi ali čemu ta "Sloboda" Kada se moje srca oseća kao da je u tamnici.
Pokušao sam da oživim stare dane ali izgleda da se neke stvari ne vraćaju nikada, ma koliko se mi trudili! Okolnosti i ljudski prioriteti se promene i to ti je to.
Nisam spreman da krenem napred, teško mi je, voleo bih da je tu neko pored mene da mogu da prvi korak napravim zajedno sa nekim
Nije da planiram da se ubijem nikako ali jednostavno ovaj život mi postaje prilično depresivan!

Šta mislite društvo da li da nabavim nekog ljubimca ili upoznam neku osobu? Kako da počnem i da pronađem sebe?
Sve uzimam u obzir samo ne bih želeo neki "One night stand" Pošto nisam u tom fazonu

divan post<3imas prednost jer su svi sjebani al ne kontaju

Počni da treniraš, po mogućstvu neku borilačku veštinu, ali bi i obični sklekovi i propadanja odradili posao, pošto je bitno da imaš što manje slobodnog vremena da razmišljaš o tim stvarima. Neki kućni ljubimac se podrazumeva, najbolje pas jer su oni najaktivniji i držaće te zauzetim, dok mačku ponekad ne možeš da vidiš i nekoliko dana zaredom...

Savetuješ ga kao da znaš da je ispod tridesete.
Tada bi imalo smisla ovo na šta si ukazao !

- - - - - - - - - -

Kume, znam ti prazninu...
Ljubimac.
I to pas...
Ispunjava praznine i oplemenjuje.
Na kraju, imaš nešto živo pored sebe
o kome brineš.

Ako hoces zaista nesto novo, a izgleda mi kao da zudis za necim potpuno novim, onda promeni sredinu na neko vreme - najbolje promeni i drzavu. Svaka promena prija, i pokrece u nama nesto novo, a nekad i ozivi nesto staro sto smo zaboravili da postoji. Neko bi rekao da je to bezanje, ali naprotiv - to je bolje upoznavanje samog sebe i onoga sto zelis.

Šta će ti kućni ljubimac da serucka po ceo dan i da ti stan smrdi, posle ne možeš godinu dana da spereš smrad.

U NS da treniraš ne znam koliko je pametno budući da su teretane prepune ološa i dečačića-mafijaša.

Probaj da upoznaš neke ljude, sigurno ima i drugih koji slično razmišljaju.

Pozdrav forumaši..

Znam dobro kako se osećaš. Ljubimca možeš uzeti, mene je pas izvukao iz teške deprimiranosti. Stalno sam šetala, bila vani, kretala se (i pričala beskrajno sa psom :lol:), to mi strahovito pomagalo. Ali imaj u vidu da u slučaju da upoznaš nekog, na psa ne možeš zaboraviti. Dugo sam bila sama, baš kao i ti, onda me strefilo čistim slučajem, zaljubila sam se...viđamo se i dalje, verovatno bi se viđali češće da ja nemam obaveze prema psu (doduše i dve mačke, ali mačka je samostalna životinja, dovoljno je da je neko nahrani...pas traži društvo, pažnju). Ali dobro sad šta je tu je. Prijatelj, pa i četvoronožni, se ne zaboravlja niti se napušta ni u dobru ni u zlu.

Nadam se da sam malo pomogla :)

Back