Strah od kondoma

Па ваљда те окамењене што неке жене забораве да изваде?
Лапидарне спирале лол...

Јел, а саветујеш ли своје најближе мушкарце, синове, браћу, да тако цепају без заштите?
a te spirale,ja mislila neke pecurke spirale
ko sam ja razvigore da nekoga savetujem?

a te spirale,ja mislila neke pecurke spirale
ko sam ja razvigore da nekoga savetujem?

Па некоме си ваљда нешто.
Није ни важно, ја кад сам први пут видео лика који је запатио тришу, не бих то баш пожелео некоме...
Мислим да је лик носио кесу на кити, могао је да се слика и верујемд а му више никад није пало на пемет да к.ра без заштите

Poslednja izmena:
Nikad nisam kresao sa kondomom , a i nemam zelju da ga probam . Probao sam rucni rad , ali mi to bez veze .
Izgleda mi kao rukovanje u rukavicama .Imam dobru samokontrolu i ne plasim se da ce se nesto desiti .
Nikad nisam dobio neku zarazu , tako da nemam strah ni od toga .Ako zenska ne zeli bez kondoma , postujem
njen stav i nemamo seks . Obicno se poslije predomisle , za ostale nemam nista protiv da nadju drugog .
Volim rizik , a igra praznim pistoljima nije za mene .
born tu bi vajld, livin on di edz i tako to :zper:

Ne bojim se ja kondoma nego on. Kad mu obučem radno odelce on se uplaši i pobegne sam u sebe. Treba po sata da ga namamim da izađe kao puž iz kućice i opet ostane polutvrd. Bez kondoma radi kao singerica. Da li ste imali slično iskustvo?:neutral:

Ne treba uopšte da se sekiraš - verovatno ti je džunior, jedan od retkih, pametnih i previše upućen u industriju i tehnologiju spravljanja kondoma, te zna z jadac ! :lol: ...

Back