Strah od injekcija

Nisam radila bilo kakve analize. Bila sam na moru, tamo dva dana imala temperaturu (pila febricet) treci dan putovali i cim sam stigla odem kod dr. Kaze da prosli put nije dobro izlecena, sto je meni nije logicno posle onolikog penicilina i longacefa i posto mi prosli put nije pomogao sam penicilin sad ga smucka sa gentamicinom, 8 komada.

da moguce da nije dobro leceno
a more je bilo okidac
nisi ni smela da ides posle onolike upale realno...no dobro da ker nije ssrao uhvatio bi zeca :lol:
sad rokaj i izleci sve to i povedi racuna primiri se dok se sve to ne stabilizuje
i trazi krvnu sliku (jel moguce da nikome nije pala na pamet :roll: u stvari moguce je sta se i ja cudim :lol:) bitno je da se vide leukociti koji i kakvi

ma ja kad je vidim da vadi igle iz pakovanja meni vec lose :sad2:
pa sam probala tehniku necu da gledam sta radi zmuricu i leci cu, al cuje se, sve kako otpakuje spric, pa treska bocicama, pa kad sece bocicu staklenu leka, pa ono plop kad je odlomi, jaoooo evo sad mi se slosilo dok se prisecam :pljus:
kakvi, tehnika propala

kazem ti jedino da te sljapi pa momentalno ubode, predlozi joj :lol:
E ovo pomaze,ja sam dozivela kad sam kurije oko operisala,jbm ti sve svece i zivot kako me je zabolelo kad mi je davala anesteziju zabola ko u svinju,ali 20sek bol malo suze i ok sam posle bila celu "operaciju" nisam trepnula.

Htela sam ja da uradim analize privatno, ali mi dr rece da nema svrhe posto sam pod antibioticima. Pitala sam za more kad sam zavrsila i rece mi da mogu da idem kad zavrsim sa injekcijama.

trebalo je da se da uput za krv pre pocetka terapije, ujutru izvadis posle ides na bockice...
ili sad kad se vratilo isto to, pre terapije...na to sam mislila
al to je na njima da misle ne na tebi....sad kad si vec na lekovima jeste diskutabilno, ali barem leukocitarnu formulu mogu, brzinski se to odradi....ne kompletnu krvnu sliku sa biohemijom....

Back