Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.343
nisi bila kod matičnog aAPa šta ja znam...onako...kada sam trebala da budem hospitalizovana jurili su me i moji i doktori , na kraju sam se sama predala .![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi bila kod matičnog aAPa šta ja znam...onako...kada sam trebala da budem hospitalizovana jurili su me i moji i doktori , na kraju sam se sama predala .![]()
svojevremeno babe provalile da leti odu u cekaonicu kao kod doktora i hlade se pod klimom![]()
Tako je,veci problem doci do specijaliste da ti odredi dijagnozu,nego sam pregled specijaliste.Kako kad....nije samo strah nego je i smor od slanja tamo amo, pa kad se sve to skupi, idem samo bas kad moram a i to uglavnom polovicno dok mi ne prodje malo.
Upravo to, mada nije zanemarljiv problem ni naci adekvatnog spesijalistu. Ranije su lekari bili bolji, danas...ne znas jednostavno na koga ces da naidjes, vecina juri neke karijere a za pacijente ih bas briga, ne unose se mnogo.Tako je,veci problem doci do specijaliste da ti odredi dijagnozu,nego sam pregled specijaliste.
Njega i nemamnisi bila kod matičnog aA![]()
![]()
III , koja slučajnost isto i ja , ne znam ali )))Njega i nemam![]()
Ne sva mala deca i obično je to povezano ili sa vađenjem krvi ili nedajbože boravkom u bolnici .Што се мала деца, онако инстинктивно, плаше доктора?