stR8 -up - 031 Hronika EP !! Linkovi za pesme

Brate, ovako...

Prva pesma - "kad mi vetar suze briše" je do jaja... matrica je fenomenalna... i emsiing je baš dobar... flow ti je odličan!

Druga pesma mi se ne sviđa... nekako je... ne znam... njesra....

Treća pesma - "odakle ti lova" je odlična... jeste da je malo isfurani gengsta fazon i to... ali baš je šmekerska pesma!

Nadam se da ti znače nešto ovi moji komentari :) :)

Mir

E,ovako...stR8-up je grupa koju sam osnovao i koju cine - KroN,Province,RepLik....
S upadima - Sinak MC-ja,Shomy-a,Gojaka i Double M-a dobije se -------031 Zapadna provincija !
Inache svi smo iz Pozege otud 031... :)
Saradjujem sa dosta nazalost idalje neafirmisanih MC-jeva..poput,CAO INSPEKTORI(Yopalone&Lerki) i sa MC Tanom iz Luchana...Takodje sam nastupao sa Marchelom(Pozega)Krangom(Cacak)Fast flowz(Cacak)...

1.KroN feat.Shomy - Kad mi vetar suze brise
2.stR8-up RapLik.Province.KroN - G"S
3.KroN feat.Shomy - Odakle ti lova
4.Jopalone.KroN.Lerki - Cela scena razbijena
5.KroN feat.Shomy -Gun
6.KroN feat.Province - Memoari

Eto...ukratko. :)

Hvalapuno za reci hvale bro :)...Stojana branim zato shto je pre svega dobar lik,mislim totalno je ok lik..Druga stvar,brax sve ovo njegovo shto je uradio je iskreno...ma kakvo bilo,iskreno je...previshe repera danas kuka kako nema-a slikaju se sa novchanicama ili kenjaju kako imaju a sve na spotu iznajmljeno...Stojan je krenuo na svoju prichu ribe,zezanje i to i bole ga uvo kome se svidja il ne,fura to shto misli i ako zaista prodje,meni ce biti drago...Nadam se da kapirash..A inache znam josh par "poznatih" repera koje kada bi upoznao verovatno bi prestao da slushash rap...sve suvi lazovi i drukare..

SRBIJA ZAPAD 031:
I toliko o velikim forum znalcima na krstarici...Jbg,ocekivao sam malo vishe kritika,bilo kakvih komentara,al dobro...shta je tu je! :) Hvala svima koji su reagovali na temu..
eh....mani se krste necjesh ovde naicji na dobru kritiku ;)
ovde ni nemash hopera ja mislim :|
mozhda ih ima par..ovde su ti sve kvazi metalci i rokeri :roll:
bolje probaj na nekom hip-hop 4umu (:

Back