Stopama Ejmi Vinokuće...

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
Ne, ne - pravi je pdf.

Majkala je Ejmi, čuli ste, ne?
Većina je verovatno iz medija znala životni i stil i put kojim ide...
Zaparavo - oavakva tema je čini mi se već bila - no...
njen pravi naziv je:

Samodestrukcija?

Šta je to što čoveka tera da bezmalo ciljano i umišljajno srlja u smrt?
Ne, nije to čak ni klasično samoubistvo - momentalno prekraććenje.
To je lagano samoubijanje...
Najklasičniji primeri su enormna upotreba narkotika, alkohola... ali uopšte svaki životni stil koji vodi samouništenju
JER
mora da postoji delić svesti koji govori - da, ovo je klasično samosahranjivanje.
Da li je to privid uzbuđenja (isl) koju pomenute stvari, da li je to proglašavanje besmislenosti života i latentno samoubistvo, da li je to... ŠTA?

moze biti da je kod mnogih umetnika i kreativaca tanatos naglasheniji od erosa pa su zato skloniji samodestrukciji,depresiji,psihichkim poremecajima...
ako uzmesh i analizirash zivot vecine velikih pisaca,kompozitora i ostalih umetnika videcesh da su vecinom tragichni promasheni zivoti,pijanice,opijumski ovisnici,manijaklalni depresivci..itd.
shto je i logichno jer umetnost je odraz ljudske patnje
tu bash i ne bi ukljuchio ejmi al ae
ona je vishe tipichan primer losheg odgoja kome slava udarila previshe u glavu...i jednostavno nije mogla da se zaustavi

Samo oni koji su joj bili bliski znaju sta se desavalo u njenoj glavi i u zivotu, uostalom.
Kada sam sinoc cula za njenu smrt, prvo nisam mogla da poverujem.
Znam da je imala slom u Beogradu, ali da ce se ovo desiti ubrzo nakon toga, tragicno je.
Imala je predivnu boju glasa, mogla je svasta da uradi jos u zivotu, ali... Uvek to - ali.
R.I.P.

pa, ona je nakon koncerta u beogradu, otisla u svoj london i tamo zivela izolovana u stanu, pila i drogirala se po ceo dan. kada sam cuo kako zivi, znao sam da ce nas napustiti. za mene nije bilo iznenadjenje, ali sam se rasplakao i mnogo potresao.

Zao mi je, ali evo zasto... zato sto nece vise praviti pesme, pevati. Zato sto ovo sto je do sada snimila, a svaka joj cast, to je sve.
Volim njenu muziku. Mislim da je bila najbolji zenski vokal i najkompletnija umetnica u poslednjih 30 godina.
Mislim, zao mi malo i nje.

Dok hodaš po mokrom pesku bosih nogu uživaš...kad zaglibiš u živo blato potoneš...Droga, mač sa dve oštrice, pa koja kome zapadne. Šteta i za Ejmi i za njene fanove. Ona je izgubila sebe, fanovi su izgubili nju, njen divni glas i divnu muziku.

Pa sve pojedinosti jos uvek ne znam.
Ne znam da li su saznali ko je javio policiji za nju?
Ona je bila krhke gradje, sitna, mrsava i zaista malo joj je trebalo da predje granicu zivota i smrti...
A tu je i ta famozna 27-ma godina zivota koja je za mnoge fantasticne muzicare bila kobna.
Pa i za nju.
Bez obzira na sve, mnogo mi je zao.
Imala je ono nesto sto ju je razlikovalo od ostalih...

Ne, ne - pravi je pdf.

Majkala je Ejmi, čuli ste, ne?
Većina je verovatno iz medija znala životni i stil i put kojim ide...
Zaparavo - oavakva tema je čini mi se već bila - no...
njen pravi naziv je:

Samodestrukcija?

Šta je to što čoveka tera da bezmalo ciljano i umišljajno srlja u smrt?
Ne, nije to čak ni klasično samoubistvo - momentalno prekraććenje.
To je lagano samoubijanje...
Najklasičniji primeri su enormna upotreba narkotika, alkohola... ali uopšte svaki životni stil koji vodi samouništenju
JER
mora da postoji delić svesti koji govori - da, ovo je klasično samosahranjivanje.
Da li je to privid uzbuđenja (isl) koju pomenute stvari, da li je to proglašavanje besmislenosti života i latentno samoubistvo, da li je to... ŠTA?

U njenom slučaju ...Nesposobnost ega da se izbori sa Id zahtjevima ....

nishta ebiga kad budete imali svetski megahit X 1000 pazite s krekom... a verovatno i sa okolinom oko vas
?

el znate tako nekog mocnog oko vas, i da li mozete sebe da uhvatite kako ga poltronski unishtavate? ili ste recimo vi taj mocni

kad sam to primetila da mogu znala sam da sam super zlo i slihtara. evo sada na primer
sa kezom jednim.

izvinite sto se izdvajam iz mase zapravo nisam bolja ne smem to da mislim.

Poslednja izmena:

Back