A-man
Aktivan član
- Poruka
- 1.531
Koristim Operu 41.0 i ADB blocker ali na You Tube mi još uvek upadaju Google oglasi preko pola ekrana... Pun mi ih je više...kako to da zaustavim ? ADB ne pomaže...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drago mi je da si resio,ali ako bi napisao kako,da i drugi mogu srediti taj problem.Rešeno, hvala...
Probaj ovaj program:http://www.softpedia.com/get/Internet/Popup-Ad-Spyware-Blockers/Adguard.shtmlZaboravio sam napisati da deinstaliras ADB,pre nego sto postavis ovaj programŠta da pišem kad me ionako ne razumete ?
Kažem imam ADB i ne pomaže a Vi mi redom preporučujete baš ADB. E pa ako je Vama tako dobar, drugi Vam i ne treba...
Nisam mislio da te uvredim vec da ti kazem da je za Operu potreban ADBplus bas za Operu.Jer mnogi skidaju za druge browsere i nema vajde.Svaki browser ima svoj ADBPlus.Šta da pišem kad me ionako ne razumete ?
Kažem imam ADB i ne pomaže a Vi mi redom preporučujete baš ADB. E pa ako je Vama tako dobar, drugi Vam i ne treba...
Drago mi je da je uspelo.OK, izvini...ADB plus iz nekog razloga radi samo na starijim verzijama Opere. nebitno sad, na kraju sam našao Adguard i to mi radi posao. Hvala...
### Block popular advertising companies
local-zone: "doubleclick.net" redirect
local-data: "doubleclick.net A 127.0.0.1"
local-zone: "googlesyndication.com" redirect
local-data: "googlesyndication.com A 127.0.0.1"
local-zone: "googleadservices.com" redirect
local-data: "googleadservices.com A 127.0.0.1"
local-zone: "google-analytics.com" redirect
local-data: "google-analytics.com A 127.0.0.1"
local-zone: "ads.youtube.com" redirect
local-data: "ads.youtube.com A 127.0.0.1"
local-zone: "adserver.yahoo.com" redirect
local-data: "adserver.yahoo.com A 127.0.0.1"
Koristim Operu 41.0 i ADB blocker ali na You Tube mi još uvek upadaju Google oglasi preko pola ekrana... Pun mi ih je više...kako to da zaustavim ? ADB ne pomaže...