"Stop razbijanju Srbije" iz drugogo ugla

sinisa123

Primećen član
Poruka
799
iz aviona se vidi šta se ovde dešava, al ajde da ipak napišem par zapažanja.

1. ko je gledo vučićev intervju kod vučićevića na pinku jasno mu je da je vučić već kapitulirao, samo je pitanje kada će potpisati; da li za nedelju, mjesec-dva, to je manje bitno, za evropu je bitno da se srbija i simbolično odrekne kosova što će se desiti ili već se desilo samo da se dogovore kako da objave.

2. i onda organizuju patriotski miting da bi dokazali svoj patriotizam u vojvodini (na sigurnom) protiv autonomaša. zamislite kvislinge koji otvoreno predaju teritoriju organizuju otpor protiv wannabe kvisligića na potpuno drugom dijelu zemlje. i još ih podržavaju dss koja bi trebala biti predvodik otpora protv ove izdajničke vlasti i ovi nesrećni momci iz nevladinih organizacija. činjenica da se u beogradu ne može organizovati miting za podršku srba na kosovu, a u novom sadu može "patriotski za odbranu vojovodine" govori koliko je lako manipulisati ovim narodom i kolko su ljudi kolektivno pogubili kontakt sa realnošću.

3. po meni je aleksandar vučić najopasnija pojava u modernoj istoriji srbije. on je jako inteligentan, sposoban, lukav, zna da manipuliše, ali, nažalost, upregnut je na strane neprijatelja srbije. ovaj miting je i organizovao da bi amortizovao ono što se dešavalo prošle nedelje i priprema za sastanak - eventualnu kapitulaciju sa eštonovom.

4.da oni zaista žele da se bore protiv separatista nenad čanak bi bio u zatvoru i suđen za pokušaj ubistva (onaj incident je bio penal da ga se napokon otarase za sva vremena) a oni su ga pustili i on, naravno, nastavlja da rovari protiv srbije.

5. jedna jedina srpska opcija koja je ostala su dveri, a one su u nekoj poluilegali, mediji ds i sns-a ih proglašavaju "ekstremistima", upoređuju ustaške demonstracije u zagrebu sa njihovim, i to govori kakvo je stanje svijesti u srbiji danas.

Poslednja izmena:
Srbija-Drzavna_zastava_wp_1024.jpg

Bravo majstore, sve bih potpisao.

Osim onoga da je Vucic inteligentan, Vucic je kukavica koja u sred pregovora podnosi ostavku pred strancima. Marionete su retko kada inteligentne, inteligentan moze biti eventualno onaj ko se krije iza njih

nažalost dovoljno intelignetan da nasanka narod.
sledećih par nedelja pred potpis sa eštonovom možemo da očekujemo sledeće:

1. hapšenje beka
2. eventualno hapšenje šarića (to bi bio kec iz rukava)
3. raspisivanje izbora

on će se jako potruditi da zamaskira predaju kosova a ovaj miting je samo početak.
ako su dveri učestvovale u ovom protestu (a ja mislim da nisu, već samo onaj parović koji je izbačen) onda je to tužno.

iz aviona se vidi šta se ovde dešava, al ajde da ipak napišem par zapažanja.

1. ko je gledo vučićev intervju kod vučićevića na pinku jasno mu je da je vučić već kapitulirao, samo je pitanje kada će potpisati; da li za nedelju, mjesec-dva, to je manje bitno, za evropu je bitno da se srbija i simbolično odrekne kosova što će se desiti ili već se desilo samo da se dogovore kako da objave.

2. i onda organizuju patriotski miting da bi dokazali svoj patriotizam u vojvodini (na sigurnom) protiv autonomaša. zamislite kvislinge koji otvoreno predaju teritoriju organizuju otpor protiv wannabe kvisligića na potpuno drugom dijelu zemlje. i još ih podržavaju dss koja bi trebala biti predvodik otpora protv ove izdajničke vlasti i ovi nesrećni momci iz nevladinih organizacija. činjenica da se u beogradu ne može organizovati miting za podršku srba na kosovu, a u novom sadu može "patriotski za odbranu vojovodine" govori koliko je lako manipulisati ovim narodom i kolko su ljudi kolektivno pogubili kontakt sa realnošću.

3. po meni je aleksandar vučić najopasnija pojava u modernoj istoriji srbije. on je jako inteligentan, sposoban, lukav, zna da manipuliše, ali, nažalost, upregnut je na strane neprijatelja srbije. ovaj miting je i organizovao da bi amortizovao ono što se dešavalo prošle nedelje i priprema za sastanak - eventualnu kapitulaciju sa eštonovom.

4.da oni zaista žele da se bore protiv separatista nenad čanak bi bio u zatvoru i suđen za pokušaj ubistva (onaj incident je bio penal da ga se napokon otarase za sva vremena) a oni su ga pustili i on, naravno, nastavlja da rovari protiv srbije.

5. jedna jedina srpska opcija koja je ostala su dveri, a one su u nekoj poluilegali, mediji ds i sns-a ih proglašavaju "ekstremistima", upoređuju ustaške demonstracije u zagrebu sa njihovim, i to govori kakvo je stanje svijesti u srbiji danas.
Sve si dobro razumeo u pogledu na rezim i Vucica.

Danasnji miting u Novom Sadu koji je organizovala vlada Republike Srbije mi lici na miting na Gazimestanu koji je vodio Sloba!Znamo kako se sve zavrsilo sa Kosovom posle nekoliko godina!Da li ce se istorija ponoviti?
Nece jer je situacija danas potpuno drugacija. A i Vojvodina je potpuno drugacija. Uzgred, danasnji miting nije ni prineti gazimestanskom. Cak ni onom jogurtaskom. Sloba je to umeo mnogo bolje.
:neutral:

Мда, то је смејурија.
Пази, Бајатовић као фол неки борац против сепаратизма а његова странка је гласала у Покрајини за тај Статут (у претходној влади са Тадићем).
Нема више те енергије у народу јер народ не верује лажовима.

Па и Двери су увучене у ову лукаву замку, и они су учествовали на том протесту.

Што се тиче анализе: све је тачно, углавном.
pa nisu oni uvuceni.....znaju oni vrlo dobro ko je sns
a pridruzivanje ovakvom mitingu je po meni u skladu sa delovanjem Dveri.....opstanak Srbije...i da malo ovi iz Pokrajinske pozicije vide.....i onu drugu Vojvodinu

Nece jer je situacija danas potpuno drugacija. A i Vojvodina je potpuno drugacija. Uzgred, danasnji miting nije ni prineti gazimestanskom. Cak ni onom jogurtaskom. Sloba je to umeo mnogo bolje.
:neutral:
pa mene i ko zna koliko jos njih je mrzelo da idu...ali nas je mnogo vise nego sto je bilo ispred IV koji misle da zuti treba da odu....al nisam bas za sns....ali samo da zuti odu

pa nisu oni uvuceni.....znaju oni vrlo dobro ko je sns
a pridruzivanje ovakvom mitingu je po meni u skladu sa delovanjem Dveri.....opstanak Srbije...i da malo ovi iz Pokrajinske pozicije vide.....i onu drugu Vojvodinu
Онда су Двери изабрале погрешне саараднике са којима намеравају да се боре за опстанак Србије.
Зар наш опстанак да зависи од СНС или СПС?..Нека, хвала...

Онда су Двери изабрале погрешне саараднике са којима намеравају да се боре за опстанак Србије.
Зар наш опстанак да зависи од СНС или СПС?..Нека, хвала...
nisi me razumeo
samo su iskoristili momenat da iskazu gadjenje ka postupcima pozicije u Vojvodini......nisu izabrali ove za saradnike.....cista kohabitacija na istom mestu :)

ni ja nisam isao, niti iko iz moje uze i sire familije, ali svi odreda smo podrzali skup... znam i dosta drugih familija koji isto razmisljaju,ali nisu isli, a ko zna koliko ih je po celoj Vojvodini

ovo je vise stranacko prepucavanje i borba za vlascu, nego sto zaista ima veze sa nekakvim separatizmom

ako ikada separatizam zaista bude pretio Vojvodini, okupicemo se svi u Vojvodini u 15 vecem broju, sravnicemo i Banovinu ako treba i dokazati da nas je mnogo vise od onih drugih

ovako samo mogu da pozelim srecu naprednjacima i ostalima i da se nadam da ce ako nista drugo barem srusiti Pajtica

nisi me razumeo
samo su iskoristili momenat da iskazu gadjenje ka postupcima pozicije u Vojvodini......nisu izabrali ove za saradnike.....cista kohabitacija na istom mestu :)
Тиме су упали у мрежу тзв. "борбе против војвођанског сепаратизма" (који није уопште толико опасан, тренутно) и то у тренутку док власт хоће да преда Космет. Класична игрица, не треба наседати на те трикове.;)
Тако дају патриотски легалитет овом режиму..

Тиме су упали у мрежу тзв. "борбе против војвођанског сепаратизма" (који није уопште толико опасан, тренутно) и то у тренутку док власт хоће да преда Космет. Класична игрица, не треба наседати на те трикове.;)
Тако дају патриотски легалитет овом режиму..
bomeeeeeeeeeeeeee

Back