STOP!!! PRODAJI PKB-a

DA LI STE ZA PRODAJU PKB-a?.

• DA,JESAM

• NE, NISAM

• SVE MI JE JEDNO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
Evo baš malo pre izašao na pauzu do sobe gde mi je TV i slušam na vestima da država namerava da proda PKB???.

Pa LJUDI MOJI, u PM:dash:, preduzeće koje je bilo na ivici propasti do pre samo par godina sada normalno funkcioniše i privređuje. Plate su dobre, nisu nebeske ali pristojne, dobro se radi i nema gubitaka. BAŠ ME INTERESUJE KO JE TO SMISLIO DA TREBA PRODATI TO PREDUZEĆE?, naročito posle svega što se izdešavalo u i oko tog preduzeća???.
Niej bitno da li je vlasnik Beograd ili Đilas ili ko. Ljudi rade i žive od toga, nemojmo to da im kvarimo i načinimo ih ponovo uličarima i najgorom socijalom.

To me podseća na priču tadašnje ministarke oko TELEKOMA. Navodno da se TELEKOM MORA prodati jer za par godina neće izdržati konkurenciju i propašće pod pritiskom velikih igrača.
Evo vidimo, godine su prošle a TELEKOM još uvek zarađuje novac i prehranjuje brdo porodica u Srbiji.

Ovom prilikom bih ako među članovima foruma ima zaposlenih u tom preduzeću, apelovao na njih da OZBILJNO SHVA-
TE ove naznake, dojave, glasine ili šta su već.
Osim ako ne žele ponovo da stražare ispred kapija preduzeća, da štrajkuju glađu jer su nepravedno izbačeni na ulicu i ostalo.
JOŠ JEDNOM, ZAPOSLENI U PKB, UPOZORENJE, NEKO ŽELI DA VAŠE PREDUZEĆE PRODA A AKO JE MOGUĆE PRE TOGA NAČINI GA IMAGINARNO BEZVREDNIM SMEĆEM!!!???.
STOP PRODAJI PKB!!!.:rtfm:

djilas prica bajke.

vecina radnika je razjurena iz PKB-a i Djilas zeli PKB samo zato sto vrednost zemljista koje ima PKB ima ogromnu vrednost pa planira da to rasparca sa svojim ortakom Miskovicem.

Kolko znam PKB je drzavna firma i samim tim vlada Srbije odlucuje o njemu i njegovoj sudbini a ne Djilas gradonacelnik.

Evo baš malo pre izašao na pauzu do sobe gde mi je TV i slušam na vestima da država namerava da proda PKB???.

Pa LJUDI MOJI, u PM:dash:, preduzeće koje je bilo na ivici propasti do pre samo par godina sada normalno funkcioniše i privređuje. Plate su dobre, nisu nebeske ali pristojne, dobro se radi i nema gubitaka. BAŠ ME INTERESUJE KO JE TO SMISLIO DA TREBA PRODATI TO PREDUZEĆE?, naročito posle svega što se izdešavalo u i oko tog preduzeća???.
Niej bitno da li je vlasnik Beograd ili Đilas ili ko. Ljudi rade i žive od toga, nemojmo to da im kvarimo i načinimo ih ponovo uličarima i najgorom socijalom.

To me podseća na priču tadašnje ministarke oko TELEKOMA. Navodno da se TELEKOM MORA prodati jer za par godina neće izdržati konkurenciju i propašće pod pritiskom velikih igrača.
Evo vidimo, godine su prošle a TELEKOM još uvek zarađuje novac i prehranjuje brdo porodica u Srbiji.

Ovom prilikom bih ako među članovima foruma ima zaposlenih u tom preduzeću, apelovao na njih da OZBILJNO SHVA-
TE ove naznake, dojave, glasine ili šta su već.
Osim ako ne žele ponovo da stražare ispred kapija preduzeća, da štrajkuju glađu jer su nepravedno izbačeni na ulicu i ostalo.
JOŠ JEDNOM, ZAPOSLENI U PKB, UPOZORENJE, NEKO ŽELI DA VAŠE PREDUZEĆE PRODA A AKO JE MOGUĆE PRE TOGA NAČINI GA IMAGINARNO BEZVREDNIM SMEĆEM!!!???.
STOP PRODAJI PKB!!!.:rtfm:

A kad su prodavana poljoprivredna preduzeća po ostatku Srbije onda je to bilo OK... para je išla u zajedničku kasu, a ko najviše dobija iz zajedničke kase ??
A sad ne dajmo PKB samo zato što je Beogradski ???

Od poljoprivrede, one primarne, ne treba prodati ništa, i ono što je do sada prodato - vratiti narodu da radi i hrani zemlju... Majmune koji su uništili preduzeća pred zid ( srama :))

Nisam jer sve sto je u Srbiji privatizovano do sada je propalo ili je na putu da propadne,jer je saka zutih lopuza zarad licnog interesa unistila sve sto se moglo unistiti u Srbiji i nema te kazne koja bi bila preterano stroga za te svinje.

Knezevic ministar poljoprivrede je odgovoran za PKB videcemo sta ce uraditi i kakva je politika
nove vlasti prema poljoprivredi, ovo ce da im bude test sta se moze od njih ocekivati do kraja mandata
ako ga dozive.

PKB treba prodati ali za pravu vrednost a ne onu izmišljenu i devalviranu vrednost , inače PKB je leglo korupcije i tamo ako radi pišem radi svega oko 25% zaposlenih ostalo su izmišljena radna mesta gde su se uhlebili stranački aktivisti koji muzu li muzu.

djilas prica bajke.

vecina radnika je razjurena iz PKB-a i Djilas zeli PKB samo zato sto vrednost zemljista koje ima PKB ima ogromnu vrednost pa planira da to rasparca sa svojim ortakom Miskovicem.

Kolko znam PKB je drzavna firma i samim tim vlada Srbije odlucuje o njemu i njegovoj sudbini a ne Djilas gradonacelnik.

Динкић је изјавио да хоће да арапима код којих су били он и Вучић ПРОДА ПКБ - ја сам се згрозио.... па људи моји, нећемо имати ни млека за децу..........:sad2:

Pozdrav ljudi ,ja sam radnik pkb ,gazdinstva u Surcinu.To sto mislite da se u pkb u neradi to nije istina radnici su svedeni na minimum minimuma i radimo po 270-300 sati u sezoni bez pomisljanja na slobodan dan,praznik,svetac itd. Firma je dovedena u red kontrolise se utrosak najmanje matice ,zavrtnja akamoli neceg drugog .Poljoprivrednike su vec naterali da prodaju krave jer im se neisplati drzati ,stocare u sustini teraju da prodaju sve posto pustaju uvoz ruse cene pune tajkunima dzepove ,shvatite ide se na to da se upropasti i ovo malo drzave sto je ostalo /A APELUJEM NA TOMISLAVA NIKOLICA I ALEKSANDRA VUCICA KOJI SU PRVI PRICALI U KAMPANJI KAKO NIJEDNO PREDUZECE NECE VISE BITI PRODANO NEGO POKRENUTA PROIZVODNJA ,KAKO CE BITI PREISPITANE PRIVATIZACIJE . Sta cemo sad ,sto nelupe sakom o sto i nekazu dosta je bilo ,legli su i oni sto se kaze pod rudu.

Back