Duh Sekire
Iskusan
- Poruka
- 6.686
Да ли знаш да у твојој партији не одобравају такве изразе који омаловажавају другачију сексуалну орјентацију?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez mene, srce.Samanta_:
Ne, nije isto, preterao si prilično, s ona dva julovca se ne može porediti ništa! Takvim izjavama odbijate ljude od sebe.BlackMusician73:Nekad:
![]()
![]()
Sad:
![]()
![]()
Sve je isto, samo njega nema...
Vidis, ne boli kada mi takva osoba to kaze. DA mi je neko normalan to rekao uvredio bih se. Ovako i tebi i njemu kazem sod ofDe_Sisti:uh, ovo je bolelo![]()
Ha-Nocri:Pa ti se nalazis tu ocigledno
Al' ja se SANDRINI obracam. Vidis da me vredja, a da me seljanka vredja to nece da moze![]()
isssSANDRINAbg:'Ajde fato pite razvijaj za sa'ranu...ugin'o ti branitelj Ramo Ćelo, buahahahahahahah![]()
![]()
![]()
Ha-Nocri:isss
sod of
SANDRINAbg:š'a je fato...š'o si se unervozila, aaaaaa...jes' ispekla bakljavu za Ćelinu sa'ranu, ccccc...a ti dangubiš ovde...ko te to pustio iz kaveza mamicu mu poljubim..???![]()
![]()
![]()
Ha-Nocri:
iss kokosi. Dva metra od mene. Seljanko.
SANDRINAbg:juju fato, jel' su ti samo tu jednu reč napisali kako pravilno da napišeš, pa ti frka da proširiš repertoar, buahahahah... :shock:![]()
![]()
Nego, jel' ti rekoh da ti krep'o Ramiz Delalić Ćelo, buahahahahahahah...idi klanjati jadna...![]()
![]()
![]()
nesha taxista:Ne, nije isto, preterao si prilično, s ona dva julovca se ne može porediti ništa! Takvim izjavama odbijate ljude od sebe.
BlackMusician73:Tada Đinđić nije bio ništa. On je postao premijer tek par meseci kasnije.
Ha-Nocri:
KAda se malo uzbude sva mrznja i primitivizam iz njih izlazi
Samo tako![]()
Ne boj se, nisam ja naivan.Eraserhead:Nema NIKAKVE razlike. Osim što oni nisu bili spremni da izgovore da su "Đinđića ubili njegovi" a ovi jesu. Nemoj biti naivan. Matrica je ista. Obračun sa zapadom i istraga "stranih plaćenika".
Srđan Đurić i Andreja Mladenović su dostojni naslednici Gorana Matića i Ivana Markovića.