...sve je to lepo, ovako na papiru...no treba znati da takozvana prirodna prava nisu ništa drugo do manipulativan pojam - jer priroda postoji i sa čovekom i bez njega , a pravo postoji samo sa čovekom ...nastojanje da se takozvanim prirodnim pravima prekrije svesna sodomizacija i gomorizacija rulje/svetine sa njihovim kapo liderima vređa razum ... no to je važno onoliko koliko rulju/svetinu odvaja od centralnog problema ; a to je pravo na građansku slobodu ... dakle , niti jedan građanin bilo koje države na planeti uživa osnovne ljudske slobode definisane još na početku stvaranja ustavnih republika..naime, današnjem čoveku ograničena je sloboda kretanja po planeti zemlji ... uskraćeno mi je pravo na odbranu sopstvenog dostojanstva , integriteta , časti i slobode ... ( čik nek neko posegne da oružjem samostalno odbrani svoje pravo na slobodu kretanja po planeti zemlji -- mrtav je i premrtav )... i da još mnogo toga ne nabrajam ; sem štoću istaći da ne može ni podrazno da raspolaže sa sopstvenim viškom rada -- a onda je rob ; a ako nemože da odbrani sebe i zaštiti svoju ljudskost - onda je stvar .... i izlišno je pisati tekstove tipa : da krenemo napred ; da poštujemo i štitimo slobode seksualnog opštenja ....trice i kučine...
..piši brale o pravu na očovečenje...mi smo u kavezu ; doduše smrdljivijem i bolesnijem od nemačkog ili pak francuskog -- ali smo u kavezu zajedno snjima razčovečeni ...proizvod smo ljudske farme - kao svaka druga stvar ( hibridni kukuruz ; soja ; žito ; živina ; svinjčići i t.d. ) ...firme nas prodaju u bezcenje .. više cene u takvim prodajama opremu, nego one koji rukuju tom opremom ( ona ima zvaničnu cenu ; mi idemo gratis ) ..dakle, piši o dezalijenaciji - batali ove farmerske fore i fazone...
... sad nas sluđuju sa sodomogomorcima da nas opljačkaju ćutke i bez prava na protest ..