Stoni tenis u Beogradu, gde?

Sigtran

Početnik
Poruka
25
Postoji li neki klub u Beogradu, u kojem uz mesečnu ili godišnju članarinu, postoje klubske večeri par puta nedeljno gde bi se moglo igrati? Dakle ne treba mi škola/akademija stonog tenisa (npr STAK i sl.) niti klub koji se isključivo bavi decom i juniorima (npr IMT), već neki gde bi se moglo rekreativno ili možda i takmičarski igrati.

Nisam profesionalac, ali prilično dobro igram (trenirao sam, igrao i takmičio se u jednom klubu u inostranstvu više godina, sada imam 30+ , porodicu,...) i hteo bi sa sebi sličnima da igram, ne strogo takmičarski već više rekreativno, mada mogu i neka takmičenja, što da ne.

I nemojte mi preporučivati Banjicu i sl. mesta i krš stolove i osvetljenje, a pritom nemam ni sa kim da igram, ne znam dobre igrače ovde...

Dakle ima li da nekih klub nudi tako nešto? Svuda u inostranstvu većina ozbiljnih klubova, pored reprezentativaca imaju i grupu entuzijasta i rekreativaca, koji uz plaćanje članarine (tipa 20-30e mesečno) mogu dva-tri puta nedeljno da igraju u odgovarajućim terminima.

Pa ne moraju svi da budu reprezentativci i posvećeni sportisti.

Hvala unapred.

P.S. Ukoliko ima sličnih meni, molim da mi se jave na PM, kako bi se bolje organizovali.

Prikljucujem se!
Igram rekreativno, ali prilicno dobro, usudjujem se reci.
Ni ja ne znam dobra mesta, velika sala na Banjici je krs jer nema dovoljno prostora. Normalno je da imas bar 5 metara iza stola a tamo nema ni 3. Mala sala je mozda malo bolja, ima neku podlogu na podu koja se ne kliza cini mi se, ali prostor iza stola isto nije bas veliki. Sumice isto nisu nista posebno, pogotovo sto s plafona kaplje voda a izmedju stolova trce sitna deca :D SC Zarkovo je lose preko dana bljesti svetlo u oci a sala je tesna nema dovoljno vazduha, stolovi dobri.
Ako neko zna bolja mesta nek javi.
Ako nas se okupi dovoljno mozemo mozda dobiti i ovaj sajt za sponzora, tu ne treba velika lova a mozemo da nosimo majice, kape i slicno :D

Back