Stomacne tegobe od Izotonicnog napitka???

pterobog

Primećen član
Poruka
720
Naime danas posle utakmice sam kupio u prodavnici "Iso-sport" najvecu bocu od 1,75 l i to sam sve popio u roku od pola sata onda je poceo malo da me boli stomak,zatim sam imao ogromno krcenje crijeva bukvalno osjecam kako mi se voda muti u stomaku,to se i sada desava,krce mi crijeva,voda se muti,svasta...u wc idem svakih 10 min. i stolica mi je samo vodena...popio sam probiotik...sada vidim da pise na ovom picu da se preporucuje dnevno do 1,5 l a ja sam 1,75 l popio odjednom a uz to sam danas pio jos jedan izotonicni napitak...u kuci mi ima jedna osoba stomacni virus ali ja mislim da je prije ovo da sam unio previse svakakvih vitamina... ?

ne verujem ni ja da je od isotonika..
osim ako nije sa zamenom za secer varijanta..
u tom slucaju jeste od njega..u stvari ne od isotonika, nego od zamene za secer unetoj u velikoj kolicini..
jednom sam od zagreba do beograda pojela dve kutijice orbit bombona bez secera i to iskustvo ne bih nikad vise ponovila :D

Danas sam jeo pasulja hahah ...ali to je bilo rano u 12 sati...ma dobro,samo me malo iznenadilo sto mi je stolica cista voda i bas u velikoj kolicini to mi se nikad nije desilo,a krcanje bukvalno se voda muti kao da me neko mucka...sad ako opet podjem u wc znam da ce stolica biti samo voda...izgleda da me ovo iscrpilo,zna li neko smijem li da jedem?

Naime danas posle utakmice sam kupio u prodavnici "Iso-sport" najvecu bocu od 1,75 l i to sam sve popio u roku od pola sata onda je poceo malo da me boli stomak....sada vidim da pise na ovom picu da se preporucuje dnevno do 1,5 l a ja sam 1,75 l popio odjednom ....

Ja mislim da jeste jer sam u roku od 2 sata popio oko 2,25 l izotonicnog napitka,a stomak me zabolio tacno kada sam ispijao zadnji gutljaj iz boce...sad mi samo crijeva krce,valjda bude sve ok

Rekao bih da je u pitanju i količina koja je popijena.Popiti 1, 75 litara tečnosti za pola sata je ipak previše.

Volio bih da cujem jos neko strucno misljenje da li je ovo moguce da se desilo zbog velike kolicine Izotonicnog napitka mada kao sto kaze Рудольф vjerovatno je u pitanju i kolicina jer sam popio 1,75 za manje od pola sata,mozda za 15,20 minuta a prije toga nisam jeo nista 5,6 sati..onda moze tema lock,ako nije kome potrebna :D

ajde ja stavljam 100e da sutra isto popijes bez pasulja i da nista nece biti..moze?

Pasulj sam jeo oko 12 sati,jedan izotonicni napitak (0,5) sam pio iz 2 puta oko 3 i 4 sata,u 6 sati sam popio u roku od 15,20 minuta 1,75 l izotonicnog napitka (http://doma.mk/img/artikli/47026g.jpg) znaci sve sto sam pojeo bilo je u 12 sati,ali dobro nema veze vazno da je sada uglavnom stabilizovano stanje :)

Volio bih da cujem jos neko strucno misljenje da li je ovo moguce da se desilo zbog velike kolicine Izotonicnog napitka mada kao sto kaze Рудольф vjerovatno je u pitanju i kolicina jer sam popio 1,75 za manje od pola sata,mozda za 15,20 minuta a prije toga nisam jeo nista 5,6 sati..onda moze tema lock,ako nije kome potrebna :D
A sto se ne napijes vode kao covjek kad si zedan , vec trpas u sebe svakakva srranja ?:think:

Pasulj sam jeo oko 12 sati,jedan izotonicni napitak (0,5) sam pio iz 2 puta oko 3 i 4 sata,u 6 sati sam popio u roku od 15,20 minuta 1,75 l izotonicnog napitka (http://doma.mk/img/artikli/47026g.jpg) znaci sve sto sam pojeo bilo je u 12 sati,ali dobro nema veze vazno da je sada uglavnom stabilizovano stanje :)
dokle god ne izbacis pasulj iz organizma makar ne iso u wc 5 dana postoji mogucnost da ces ga necim poterati,,da si iso u vojsku znao bi

Naime danas posle utakmice sam kupio u prodavnici "Iso-sport" najvecu bocu od 1,75 l i to sam sve popio u roku od pola sata onda je poceo malo da me boli stomak,zatim sam imao ogromno krcenje crijeva bukvalno osjecam kako mi se voda muti u stomaku,to se i sada desava,krce mi crijeva,voda se muti,svasta...u wc idem svakih 10 min. i stolica mi je samo vodena...popio sam probiotik...sada vidim da pise na ovom picu da se preporucuje dnevno do 1,5 l a ja sam 1,75 l popio odjednom a uz to sam danas pio jos jedan izotonicni napitak...u kuci mi ima jedna osoba stomacni virus ali ja mislim da je prije ovo da sam unio previse svakakvih vitamina... ?
Личи на вирус. ;)
Видећеш убрзо да ли јесте или није.

Back