Stomache

koca chemist

Domaćin
Poruka
3.215
Imam jedno pitanje....Da li valja pravo sa ,,stola,, otici u krevet....Ucenik sam srednje skole i kada idem pre-podne u skolu ja ustajem veoma rano tako da kada dodjem iz skole jedino sto mogu da uradim da bih kasnije ucio jeste da jedem i da spavam....Dakle prvo sedam za sto...Najedem se kao svinja da hocu da puknem(nisam debeo sta-vise mrsav sam) i onda se odmah bacim u krevet da bh mogao sto ranije posle da ustanem da ucim.....
Da li je ovo zdravstvno ok i ako nije zasto nije!?

Hvala

Да ли је здраво? :)
Па није нездраво, али ако хоћеш да знаш шта стручњаци препоручују то је лагани одмор у полулежећем положају, неких 30-45 минута.

Значи, то је најбоље за организам, али не видим зашто би било коме сметало спавање.

Е сад, једино што се дешава кад баш заспеш јесте то да је већа апсорбција хранљивих материја из црева, па се зато не препоручује ником јело пред вечерње спавање- због гојења.

Али ти си млад и јасно је да ти метаболизам добро функционише.

Зато, не оптерећуј се.

Sve ti rekla Sophia, samo ja da ti kažem neku: da ne postaneš kasnije (kao ja) čovek sa pojasom za spasavanje, pokušaj da prestaneč da se hraniš kao zmijski car - jednom, pa dok ne pukneš. Raspodeli malo, dugačak je dan. A kad navališ stomačinu, nikad da skineš!:bye:

svako lenčarenje je nezdravo...missim u redu odmor posle škole, ali prežderavanje je nepotrebno...još spavanje posle toga...:eek:
Pa sta cu kad sam gladan nista ne jedem ceo dan....Inace jako sam mrsav tako da ako zbog gojaznosti ne valja onda razlog vise zasto trebam da se nazderem:D
Па добро сад....дете расте...видиш да има 18 година...вероватно си и ти јео у тим годинама као мећава.:lol:
17:D
Navikni ti sebe da doruchkujesh pre shkole, pa posle shkole ruchaj koliko ti je potrebno, i izbegavaj nepotrebno prezhderavanje.
:(:(
Ja mnogo volim da jedem i kazem tako kad dodjem iz skole bas ono osetim u stomaku da nema vise gde da mi stane da puknem 'ocu:D

Back