Stojadinović o "počasnom pilotu" Vulinu: On je sada uveren da ume da leti

Prvo su stradalog pilota Omera Mehića proglasili za pijanduru ,a sada dezertera i psihički nestabilnu osobu proglašavaju za počasnog pilota,tipično svinjski .
Apsolutno se slažem sa tvojim stavom, moralno posrnuće starešina iz k-de RV-a je dovelo do ovakve blamaže sa Vulinom i onog sramnog teranja u smrt Omera i ostalih članova posade i putnika a zarad jeftinih političkih poena.
Govna koja su zbog toga trebala da plate na izborma ali i wannabe opozicija je dosta pomogla opstanku i dalje ovih na vlassti.

A kako je unapredio?
Pa upravo taj detalj je sramotan jer dotični nije ničim pobolšao, unapredio, ili nečim zadužio RV da bi dobio počasni letački znak i zvanje počasnog letača.
Odgovor sam bazirao na ovom postu:" Smesna drzavica. Pilot Vulin, predsednik *****, premijerka Hrvatica <3 " da je pisalo "počasni pilot" ne bih imao nikakve zamerke na upis.

Ih, sad ima da u pilotskoj jakni postrojava generale.

vulin-pilot-696x469.jpg

vulin_570x940

Ministarstvo odbrane pitanje N1 o Vulinu i znački shvatilo kao "medijski linč"
http://rs.n1info.com/Vesti/a625862/...linu-i-znacki-shvatilo-kao-medijski-linc.html
EeXm8orX0AICb4i

Bolje da ucute i da se bave time kako je Mitrovic sa civilnim helikopterom sleteo u kasarnu ????? Popiso ih sve !
Kada i gde?
Da li znaš da svaki let mora biti najavljen i odobren, svako vanaerodromsko sletanje i poletanje mora biti najavljeno i odobreno kao i vreme koje provodi na zemlji tokom VASiP...

Kada i gde?
Da li znaš da svaki let mora biti najavljen i odobren, svako vanaerodromsko sletanje i poletanje mora biti najavljeno i odobreno kao i vreme koje provodi na zemlji tokom VASiP...
Pre par meseci kad je Mitrovic raznosio navodno neku humanitarnu pomoc po celoj srbiji !
Mislim da je bas u Kasarni na topcideru, bilo u novinama

Leti Mitrovic gde hoce i kad hoce ima danasnji snimak gde trazi Mandica helikopterom po srbiji !
Moze mu se , ali su zato svi kanali pinka otvoreni Sizoju za ******ljene do u beskonacnosti !!!!

Pametni ljudi kliču; "Kadrovi, kadrovi i samo kadrovi " , sve ostalo je sporedno.
Vulin je esencija jedog dugačkog procesa kvarenja koji je obrnut od procesa transmutacije gde kovničko znalaštvo kulminira u jednoj tvari koja nastaje iz nečeg nižeg . Ovde je to obrnuto , to je proces koji kulminira u multiplikovanju tvari nižeg reda zasnovanih na podaništu i banalnosti te predstavlja (proces) vrhunac kolapsa jednog društva.
Pokušao sam par puta da podsetim izvesne ljude iz mog okruženja koji glasaju za aktuelnu komesarsku-komedijašku upravu koliko je sve to jadno pominjući ličnost Vulinovu. Mislio sam da će to izazvati nekakve odjeke u njihovim praznim glavama , ali ništa to nije imalo nikakvog odjeka, ništa se nije čulo.
Onda sam zaključio da njihove glave i nisu toliko prazne , verovatno da se u njima nakupilo nekakve masti i kučine jer mozga sigurno nema.

Poslednja izmena:

Back