Što više preferirate ?

:hahaha::hahaha:Pa zar ti zaista treba odgovor na ovo .
Elem neam žene ali brate ići s vama u šoping pa to je ....mislim ja ne znam čemu to zagledanje sto puta šta da kupim pa proizvođač ovo ono pa udri poteraj i onda kupi tamo gdje je prvi put vidjela .Ludilo
Pa vaš šoping traje po par sati, šta misliš što kafići po tržnim centrima rade onako dobro.
Najobičniji odlazak u trgovinu kod vas žena ne mož da prođe bez 10 - 15 minuta kao da zaboravite da ste otišle kupiti hljeb i mlijeko .To je neki magični svijet za vas žene gdje izgubite pojam o vremenu i novcu pa ovo je za natprirodne pojave i misterije :hahaha:

Otic u šoping sami ili sa ženskom osobom ?
Objašnjenje :)

Ne fascinira me ta shoping kultura, cak sta vise gadi mi se.
Kao ekonomista, dobro poznajem kanale poslovanja i nabavke da mnoge potprepstine nabavljam daleko jeftinije nego sto je to u shopping molovima ili megamarketima.
Energija i vreme se moze lepse utrositi nego neracionalno setkanej po takvim mestima.

kad idem kastilno da kupim sebi nešto onda sam
jer znam šta kupujem i u kojim radnjama kupujem
a ovako kad idem rad bleje sve mi je jedno, tj. onda u društvu
i ide mi na klinac kad neko sugeriše i glumi modnog savetnika šta treba šta ne... j.bt znam šta i kako hoću

Kako sa kojom.
Volim kupovinu i tu nisam tipican muskarac, koji prevrce ocima i gleda na sat, mada....
Ne volim da kupovina traje satima i satima. Volim da setamo, da ulazimo, gledamo, probamo, komentarisemo, uporedjujemo, vracamo se da vidimo opet....ali da to ne traje od ujutro do popodne
Ne volim trzne centre gde masa ljudi besciljno glavinja, sudaramo se, laktamo, zaobilazimo....
Vise volim da setam gradom i ulazim u radnje gde me privuce ono sto je u izlogu, pa ako je i zena takva, bude mi super

Back