Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LJILJA MMM;bt109092:moreee, jel si odgledao sve? jel ako nisi no si na pola nestrpljiv prekinua badava si gledaa .....to je bre karasevdah...lagano počinje....ma ne slutiš koje će te snadje...samo strpljiv mož da oseti....kako vatra bre, ako se naglo zapali ima te oprli....a ovo, tinja....razgoreva se...pa kad te preplavi....
mladost.....ne vrće se.....
el ti sad bolje?![]()
123loncar;bt109095:s njuma ; s njumahoćeš da meubiješ ?
... neka sestro , nek se znaje da sam umrejaod karasevdah ..... neka !
![]()
Puno srce...da...ali sto poluprazna glava bre?? Ove igre sam skoro gledala kod nas na medjunarodnom folk festivalu...najezila sam se kako su to verno odigrali...LJILJA MMM;bt109098:Eh.....kako ovo prija.....izlazu ove karakondžule iz men
Hvala Gago
A što bole noge ovo dok se igra...ako si mlad.....al boli pa sve u mozak udara i u oči....suze ti idu od taj bol al igraš i ne misliš.....samo te nosi muzika i puno srce.....kad pogledaš, samo to ti i treba da preživiš ....puno srce....poželjna je i poluprazna glava![]()
gagili48;bt109102:Puno srce...da...ali sto poluprazna glava bre?? Ove igre sam skoro gledala kod nas na medjunarodnom folk festivalu...najezila sam se kako su to verno odigrali...PRELEPO JE...
![]()
LJILJA MMM;bt109103:ma to čovek mora da vidi pa da oseti.....a zamisli kako je igračima.....ma, meni srce zaigra i dodje mi pod gušu samo kad vidim ovako....
Zato mila što s punu glavu se ne kreće po karasevdah....on tad pobegne....od punu i bistru glavu svi begaju kad su osećanja u pitanju.....posebno muški![]()
aha...ok, da znam...LJILJA MMM;bt109103:ma to čovek mora da vidi pa da oseti.....a zamisli kako je igračima.....ma, meni srce zaigra i dodje mi pod gušu samo kad vidim ovako....
Zato mila što s punu glavu se ne kreće po karasevdah....on tad pobegne....od punu i bistru glavu svi begaju kad su osećanja u pitanju.....posebno muški![]()
LJILJA MMM;bt109105:Pa godinice se podrazumevaju bre.....ja gi imam....što jes, jes......moram ići
Hvala na lečenju![]()
LJILJA MMM;bt109094:Uf........smajlikojilupačašu
DUNJA W;bt111524:Sto te nema - Jadranka Stojakovic
Sto te nema, sto te nema
Kad na mlado poljsko cvjece
Biser nize ponoc nijema,
Kroz grudi mi zelja lijece
Sto te nema, sto te nema
Kad mi sanak pokoj dade
I dusa se miru sprema,
Iz srca se glasak krade:
Sto te nema, sto te nema