Različite su manifestacije brzine- od brzine automobila preko brzine odgovaranja na poruku do brzine donošenja odluka i stavljanja točke na i. Kad smo kod i- imati ili ne imati dečka koji je, a i nije?Da pojasnim u
Longdistancerelationship-u teško je balansirati između osjećaja da imaš nekoga tamo negdje u Zemlji X i osjećaja nesigurnosti u sav taj odnos. A još je gori feeling kad očito pri zdravoj pameti vidiš da si ti jedini u toj vezi koji daje od sebe više nego što može, koji prelazi preko svojih riječi, gazi vlastita uvjerenja i krši sve zakone dostojanstva. Borci za ljubav bi jednoglasno uzviknuli: “U ljubavi nema dostojanstva niti ponosa!” Nije da nisam za ljubav i sva ta sranja ali pod trenutnim okolnostima i vidovima života ne znam koliko bih bila spremna žrtvovati za LJUBAV.
A kada si lud od ljubavi i ništa osim toga ti nije bitno, kada je jedino što vidiš daleki put koji moraš prijeći sa ljubičastim koferom, te kada nećeš s mirom zaklopiti oko dok ne vidiš da li je vrijedno truda i kilometara… ja ne znam što je to. Jedino što vidim je jedna hrabra žena i muškarac *****.Kontam kako to i dalje ne kontam, i živo me zanima je li se taj ludi pothvat isplatio. Očito ljubav ima neku neku svoju cijenu, svatko će platiti na svoj način, netko novcem, netko neprospavanim noćima, netko gaženjem vlastitih principa…ali… rugala se sova sjenici..