Sto se u seksu znojimo, ubrzano disemo, pritisak ide na 200 a ne trosi se toliko energije?

Umri_muski

Legenda
Poruka
74.187
Ovo za trosenje energije garantujem, jer kad sam bio vojnik specijalac, da bi mi pokupili znoj, terali su me da trcim stepenicama VMA 9 puta od prizemlja do 14 sprata i nit sam se zadihao , a skupila se 1 kap znoja na grudim, a nisam se ni zagrejalo...a to je vise nego sto bilo ko uradi kretanja u seksu , znate i vi da je tako...
Pritisak mi je bio 120/80 posle svega toga...Hteli da me isteraju sa kardio odelenja iako je to bio samo pregled.

Neki su bas lenji u seksu , tj 5 min, pa jos usporenog ritma, ali i dalje ubrzano disu , i dalje se znoje i i dalje imaju pritisak u trenutku svrske preko 200..
Dakle ne pije vodu da je to zbog zamora , nedostatka kiseonika, usled velike potrosnje kiseonika i ne znam sta sve moze biti objasnjenje..
To mora biti neki drugi proces.

Uostalo , cak i da ne mrdate uopste, ako ste zaljubljeni , usi su crvene, tada je pritisak bar 150 gornji , ubrzano disete, ako uopste mozete da disete i sigurno se znojite...

Dakle sta je to kod seksa sto nas tera u fizicku potrosnju koja je veca nego maksimalan napor zdravog utreniranog plivaca, specijalca, ne mogu za ostale da garantujem...

Back