Sto nemamo rikse ili kako se vec zovu xxx u Srbiji?

Umri_muski

Legenda
Poruka
71.063
1750496502104.png

Mali relativno brzi relativno spori , mentalitetom smo cigani , ne romi nego cigani...
Za gradsku voznju automobili klasicni su previse jaki , premalo vremena u top brzini , cisto bacanje goriva na stani kreni...ne samo zbog tezine, nego i velicine i svega...gabariti isto uticu na nacin voznje, bez da gledamo tezinu...
A i nadam se da bi ovako vise vozaca znalo gde im gazi prednji desni , u ovom slucaju prednji nema desnog...

1750496737735.png

Evo gledam nova riksa kosta 3500e a polovna 1200e, ali drzava bi tu mogla da odradi 2 stvari , da registracija bude mala i da odradi inicijalnu nabavku od 10 000vozila...po cenama za takvu kolicinu...

Rikse malo trose,36 46 km po litru obicno su dvotaktni , ali cim je nesto malo i dvotaktno onda moze i elektricno da bude....kao sto su elektro vespe bile hit dok su bile jeftine...

Evo gledam nova riksa kosta 3500e a polovna 1200e, ali drzava bi tu mogla da odradi 2 stvari , da registracija bude mala i da odradi inicijalnu nabavku od 10 000vozila...po cenama za takvu kolicinu...
Vučko će i to zabrani ako nema dovoljnu zaradu preko raznih kanala uvoznika.
Problem sa rikšom je što verovatno nemaju euro 3 a kamoli euro 4-5 motor. Rikša je kao troter, a mislim da troter ne može da se registruje ovde.

Evo sta kinez kaze, byd je prepoznao tri sistema kao vazna, elektroniku , baterije i izradu celog vozila, i sve to ucinio jeftinim osim izrade vozila...kao to im je skupo...
I onda na tim komponentama prave jeftin proizvod jere druge dve komponente su jeftine kad se razvijaju za trziste od 2 milijarde....
Они су кренули као снабдевач делова за Теслу... а сада мислим да продају више аутомобила.

1750600547326.png
1750600711767.png
1750600929991.png

Poslednji mi se svidja, jel moze nekko da mi kaze jel ja mogu da rizikujem i da kupim ruksu za 1500e, posto je toliko sa transportom..., jel ja mogu to posle da registrujem ,da je Britanija znao bih ,oni imaju zahteve pa ti ispunis i mozes da regustrijes sta hoces....ali Srbija je dranje na zivo bez anestetika...i analgetika..

Poslednja izmena:

Back