Što ne protestirate?

Pazi...ako ti stvarno mislis to sto si napisao,onda...

Eto cak i ne moras da anticipiras,imas konkretne dokaze u hladnjacama,imas policijske zapisnike...Ti si lud ako stvarno mislis ovo gore .... Ma ne Mile,Samo su Hrvati i Albanci ubijali decu u ratu,nijedan pravoslavac to nije radio... Uzas...

Експлицитно си навео албанци убијали одрасле а срби децу

а ако ти верујеш у хлдњачу ти си телетабис

Експлицитно си навео албанци убијали одрасле а срби децу

а ако ти верујеш у хлдњачу ти си телетабис

Jbte,pa dobro,i Albanci su ubijali decu,to isto tako mislim. Zar stvarno moram da se pravdam za svaku recenicu,naveo sam samo jedan primer ? Vi nacionalisti preterano analizirate moralne karakteristike nas 'izdajnika', ne mozete da se zadrzite samo na sustinu nase price ?

A hladnjace su stvarne. Ako sam zbog toga Tinki-Vinki,nema veze.

Pa ne bi htela da te uvredim,ali definicija je krajnje jasna da jasnija ne može da bude

Nije jasna. Sta znaci to 'jedan od više naroda ili nacija koji dijele zajedničku teritorijalnu cjelinu jedne države.' Jesu li to Kurdi u Turskoj,Iraku ? Aboridzini u Australiji ?Eskimi na Grenlandu,jesu li oni konstitutivni narod u Danskoj ? A da ne pricam o tome da po toj definiciji mogu da budu i Madjari u Rumuniji.

Nije jasna. Sta znaci to 'jedan od više naroda ili nacija koji dijele zajedničku teritorijalnu cjelinu jedne države.' Jesu li to Kurdi u Turskoj,Iraku ? Aboridzini u Australiji ?Eskimi na Grenlandu,jesu li oni konstitutivni narod u Danskoj ? A da ne pricam o tome da po toj definiciji mogu da budu i Madjari u Rumuniji.

pa evo ti bliži primer, BiH je Ustavno država 3 konstitutivna naroda, Srba,Hrvata i Bošnjaka, dakle ta tri naroda imaju suverenitet nad BiH

Ako veruje u Čedu naravno da veruje i u hladnjaču.Roba u hladnjači duže traje.

onog drugog necu ni pitati, sto bih trosio vreme na citanje njegovih bisera, ali tebe hocu.
da li stvarno mislis da hladnjace kojim su prebacivana tela albanca sa kosova u srbiju, da bi se prikrio dokaz o ubistvima, nisu postojale, i da je sve to samo propaganda

onog drugog necu ni pitati, sto bih trosio vreme na citanje njegovih bisera, ali tebe hocu.
da li stvarno mislis da hladnjace kojim su prebacivana tela albanca sa kosova u srbiju, da bi se prikrio dokaz o ubistvima, nisu postojale, i da je sve to samo propaganda

Поред Трепче и термоелактрана да ли ти стварно мислиш да би лешеве неко носио до Дунава?

Vidim da se po forumu muvaju ljudi koji tvrde da Srbija nije Kina, da Tajvan nije Kosmet... pristojni fini ljudi uvukli obraz u rukavice pa krenuli kao milosrdni anđeli da seju
svoje viđenje surovog sveta koji im "nikako" ne odgovara ali šta je tu je>>>>>>>
moramo mu se pokoriti>>>>>

izgleda da imaju nesumnjivu podršku redakcije, slatku podršku>>>>>>>>šta kažete

Kao što vidiš, takve podrške nema, Appel je popio ban.
A iz pouzdanog izvora :per: znam da se on ne buni. ;)
On jeste izrazio lični stav, ali taj stav nije u skladu sa pravilnikom foruma.

Uostalom, i da nije tako, pa i moderatori su ljudi, nekog ne stignu da kazne, nekog kazne i strože nego što treba. Sve u svemu, nema potrebe za ovakvim razmišljanjima.

Jbte,pa dobro,i Albanci su ubijali decu,to isto tako mislim. Zar stvarno moram da se pravdam za svaku recenicu,naveo sam samo jedan primer ? Vi nacionalisti preterano analizirate moralne karakteristike nas 'izdajnika', ne mozete da se zadrzite samo na sustinu nase price ?

A hladnjace su stvarne. Ako sam zbog toga Tinki-Vinki,nema veze.

Ja sam Po! :super:

Kao što vidiš, takve podrške nema, Appel je popio ban.
A iz pouzdanog izvora :per: znam da se on ne buni. ;)
On jeste izrazio lični stav, ali taj stav nije u skladu sa pravilnikom foruma.

Uostalom, i da nije tako, pa i moderatori su ljudi, nekog ne stignu da kazne, nekog kazne i strože nego što treba. Sve u svemu, nema potrebe za ovakvim razmišljanjima.

nema u Srbiji izgleda potreba za razmišljanjem za bilo šta što nije u se na se i podase

ko je tvrdio da imamo pravio na...i kakve veze ima to sa temom:dontunderstand::dontunderstand:

Зашто Адеме не напишеш пуну мисао?

Ајде, ако смеш!

Докажи да си непристрасан.

Ако нећеш да напишеш овде, нема проблема, отворићу ја тему на којој ћеш моћи потанко да аргументујеш, на бази међународног права, шта је то што вама Шиптарима дозвољава да правите државу на територији државе Србије, а да није примена силе од стране Америке.

Зашто Адеме не напишеш пуну мисао?

Ајде, ако смеш!

Докажи да си непристрасан.

Ако нећеш да напишеш овде, нема проблема, отворићу ја тему на којој ћеш моћи потанко да аргументујеш, на бази међународног права, шта је то што вама Шиптарима дозвољава да правите државу на територији државе Србије, а да није примена силе од стране Америке.

ajde ti lepo razmisli, i kad razmislis javi, sta je bila poenta tvoje teme. nemoj zureti, procitaj uvodni post i onda polako...
i slobodno otvaraj koliko god hoces tema, ja se nikada nisam zalio na neke teme, a nije da nema gloopih, ali ja u takvima ne ucestvuejm. i ne moram da kaze da je to glupatema... ponekad samo skrenem paznju da je tema duplikat, a razlogje razvodnjavanje diskusije.

Back