Што може српски јунак Томо Николић, војвода Гацки?

Samo četnički vojvoda može imenovati četničkog vojvodu. Vojislav Šešelj je u Americi od Popa Đujića dobio tu titulu, pa je i organizovao SČP - Srpski Četnički Pokret, i sam postavio još gomilu vojvoda, između ostalog i Tomislava Nikolića, koji su marširali u ratove na prostoru bivše Jugoslavije.

Znači užasavajuća činjenica jeste, ali poslednji Četnik, i to u pravom smislu reči, je baš Vojislav Šešelj - kada on umre primat će preuzeti Toma. :roll
:
То управо говори оно што се овде, заправо врло добро зна - да СРС никакве везе с ПРАВИМ четницима нема, нити је икад имала.

Да је служила само да четнике - компромитује.

Али и некима другима је одговарало да баш то прикаже као "праве четнике".

А уз то, ови ратови деведесетих и све што се догађало је, у ствари, једна сасвим посебна, трагична прича, која с неким прошлим причама има везе само утолико, што су оне злоупотребљене и инструментализоване у дневнополитичке сврхе.

Dok ste vi bili na vlasti umalo nas ne potamanise sve,nego nas narod mnogo kratko pamti,ja sam mlad pa ne pamtim ni ja,ali ja bar citam sta su radili tvoji lideri dok su bili na vlasti ako ne pamtis uzmi pa procitaj novinarske clanke pa ces videti,a sto se tice toga sta rade zadnjih osam godina ja cu ti reci ispravljaju vase greske i nemoze da se isprave ni za sto godina kolko ste vi zasrali.

Ma u svim drzavama narod je uglavnom ovca. Srbi nisu nikakav izuzetak...gle Crnu Goru tek. :lol:

Cetnici-republikanci zaista nisu na mestu!

Истине ради, није нимало неуобичајена појава, ни онда а ни сада. С тим да су радикали далеко од четништва али не због тога што су републиканци већ зато што је реч о екстремној левици.

Samo četnički vojvoda može imenovati četničkog vojvodu. Vojislav Šešelj je u Americi od Popa Đujića dobio tu titulu, pa je i organizovao SČP - Srpski Četnički Pokret, i sam postavio još gomilu vojvoda, između ostalog i Tomislava Nikolića, koji su marširali u ratove na prostoru bivše Jugoslavije.

Znači užasavajuća činjenica jeste, ali poslednji Četnik, i to u pravom smislu reči, je baš Vojislav Šešelj - kada on umre primat će preuzeti Toma. :roll:

Сада покојни Војвода Ђујић јесте у почетку развоја страначког живота када је Шешељ путовао по иностранству стварно доделио њему ту титулу. Међутим, убрзо
су схватили да су преварени - титула му је одузета а Конгрес правих СЧП је
у оно време Шешеља осудио на смрт. И све ово је до сада већ десет пута објављивано.

Тако да ти Славен777 пишеш невероватне глупости и неистине. СРС нема никакве благе везе ни са четницима ни са правим СЧП.

СРС јесу екстремна левица, исто као и ЛДП, само им се програми у неким стварима разликују.

Сада покојни Војвода Ђујић јесте у почетку развоја страначког живота када је Шешељ путовао по иностранству стварно доделио њему ту титулу. Међутим, убрзо
у оно време Шешеља осудио на смрт. И све ово је до сада већ десет пута објављивано.

Тако да ти Славен777 пишеш невероватне глупости и неистине. СРС нема никакве благе везе ни са четницима ни са правим СЧП.

СРС јесу екстремна левица, исто као и ЛДП, само им се програми у неким стварима разликују.

Imas li izvor za to? Ja samo cuo glasine. :confused:

LDP je desnica.

Да је служила само да четнике - компромитује.

Драга Норма, ако је неко компромитовао четнике, то је СПО! Нису радикали измислили
Равну гору, нити се радикали тамо окупљају...
Што се тиче гласача СРС, велику већину уопште не занимају ни четници ни партизани...
Оставимо историју историчарима и почнимо да се бавимо питањима од којих се живи!

Ovo nema veze sa istinom. Srpski cetnicki pokret je integrisan u SRS i nije mogao nikoga "osuditi na smrt". Drugo, senilnog vojvodu Djujica je pred smrt iskoristio SPO koji ga je nagovorio da "oduzme titulu" Seselju. Da Djujic nije bio senilan morao bi znati da on nije imao ovlascenja da bilo kome oduzima titulu, cak ni onima kojima ju je on i dodelio - titulu moze oduzeti samo crkven-narodni sabor u prisustvu svih vojvoda.

Ha,i radikali bi u Evropu,dakle...Kupili su ocigledno najistaknutijim clanovima kompjutere, prijavili ih na Forum i sada "argumentovano"lupaju gluposti.Nista novo.Ma,vodimo i njih u Evropu,bas!

Zasto ne bi u Evropu? Sve sto Nikolic istice kao preduslov srpskom ulasku u EU je da EU postuje integritet Srbije. Meni se ne cini da je to nerazuman zahtev.

Zasto ne bi u Evropu? Sve sto Nikolic istice kao preduslov srpskom ulasku u EU je da EU postuje integritet Srbije. Meni se ne cini da je to nerazuman zahtev.
Зато је по радикалима најбоље да у ЕУ ''униђемо'' као руска губернија и истакнута чланица покрета несврстаних са руским и америчким војним базама на територији Србије. Толико о СРС и њиховим имбецилним изјавама, о интергритету и суверенитету. Лепо је Тома рекао да му је срце у Русији и то је јасно, једино питање је где му је мозак када овако лупета.

Драга Норма, ако је неко компромитовао четнике, то је СПО! Нису радикали измислили
Равну гору, нити се радикали тамо окупљају...
Што се тиче гласача СРС, велику већину уопште не занимају ни четници ни партизани...
Оставимо историју историчарима и почнимо да се бавимо питањима од којих се живи!

Ali zato je himna SRS-a "Sprem'te se, sprem'te" i stalno vrljaju o četništvu. :shock:

Dok ste vi bili na vlasti umalo nas ne potamanise sve,nego nas narod mnogo kratko pamti,ja sam mlad pa ne pamtim ni ja,ali ja bar citam sta su radili tvoji lideri dok su bili na vlasti ako ne pamtis uzmi pa procitaj novinarske clanke pa ces videti,a sto se tice toga sta rade zadnjih osam godina ja cu ti reci ispravljaju vase greske i nemoze da se isprave ni za sto godina kolko ste vi zasrali.

:)Zaista si mlad! I ocigledno oni koji ti prenose i izvori iz kojih se napajas su zagadjeni i to jako. Menjaj izvor ako zelis da ostaris zdrav.
To vreme odlicno pamtim i znam sta se desavalo, a bogami sam mnogo osetila i na vlastitoj kozi, a znam i zasto. A, radikali u to vreme su pomagalli prekodrinskom narodu dok su tvoji izvori uvirali u tudjinske bunare, mesajuci se sa zagadjenom vodom, punih dzepova, na dobrim skolama, a jadna prosecna mladez je bila zrtva titove vladavine, doslo vreme za naplacivanje racuna, za obracun kamata. A neko je morao biti zrtva: srbi, muslimani, hrvati, svako na svoj nacin. I svaki narod u to vreme imase svoje zastitnike, pa zar to nije normalno. A nijedna kriza ne traje vecno. Prodje. A onda se vratise zagadjeni izvori da bistre mlade mozgove poput svog radi sopstvenih materijalnih interesa.

Back