Što mislite o Sonji Biserko ?

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

iig

Buduća legenda
Poruka
39.140
Zanimljiva ličnost Sonje traži da čujem mišljenje o drugih osoba pošto se po mojoj procjeni radi o hrvatici koja živi u Srbiji a prodaje se javnosti kao srpkinja a to prepoznajem u čistom i nepatvorenoj antisrpskoj politici čak i tamo gdje je ugrožen srpski narod i vjera...
Samo nekoliko napomena o gospđici Sonji Buserko. Biserci su se doselili na Kninsko polje 1522 iz Hercegovine (okolina Trebinja). Bili su trgovci, Srbi, pravoslavci. Slave Svete Kuzmana i Damjana ili Svete Vrače. Gospođica Sonja rodjena je 1948. u Beogradu. Iz mešovitog braka,od oca Srbina i majke Hrvatice.
Brat gospođice Sonje poginuo je kao pripadnik Zbora narodne garde u borbama sa krajiskim Srbima. Taj njen brat ZENGA poginuo je rame uz rame sa poznatim ustaškim teroristom Mirom Barišićem. Njegova smrt tesko je pogodila gospodjicu Sonju i ona od tada predstavlja Srbe kao patoloske ubice. Njena rodjena sestra Ljiljana,koja zivi na Novom Beogradu,zbog njene antisrpske histerije ne kontaktira sa Sonjom.
Probajte da zamislite ženu iz mešanog braka da živi u Hrvatskoj, da joj je brat ratovao za u RSK na strani Srba i da ta žena u Hrvatskoj govori da je to genocidna tvorevina i za to dobija medijski prostor. Za vreme bombardovanja otvoreno pozivala na ubijanje civila. To je zločin za koji se sudi u svim demokratskim zemljama, samo ne u Srbiji.

Zanimljiva ličnost Sonje traži da čujem mišljenje o drugih osoba pošto se po mojoj procjeni radi o hrvatici koja živi u Srbiji a prodaje se javnosti kao srpkinja a to prepoznajem u čistom i nepatvorenoj antisrpskoj politici čak i tamo gdje je ugrožen srpski narod i vjera...

Kad se ona prodavala u javnosti kao Srpkinja.
Ja nisam cula da kaze da je Srpkinja. Nisam sto posto sigurna ali mislim da se jednom izjasnila kao Jugoslovenka ali mozda sam je pomesala sa nekom drugom aktivistkinjom.

ista rospija je i Natasa Kandic - nikad necu zaboraviti kako je prilikom presude Karadzicu, tako usrdno navijala da se potvrde navodi optuzbe o genocidu i u drugim opstinama RS - Prijedoru, Zvorniku, Bijeljini...kako se samo kod Srba zapate takve protuve, pitanje je sad...
издајница признала документовани масакр

Sonja Biserko je jedna od onih antiratnih profitera koji su veoma vazne za opstanak i razvoj srpskog nacionalizma od 5. oktobra do danas. Jer posle katastrofalnih politickih poraza 90ih (dakle ne vojnih vec politickih) i dolaska DOS/a na vlast, dosao je pokusaj da se srpski nacionalizam zestoko osakati i da se sa nekog opstenacionalnog osecanja svede na nivo neke sekte. U tom poslu najbitniji posao imale su razne NVO organizacije, a prednjacile su kreature poput Natase Kandic, onog pokojnog sljama Biljane Kovacevic Vuco, preko Sonje Biserko i dalje do politickog i kulturnog miljea koji je to podrzavao. Najveci medijski prostor tom sljamu davala je stara B92 (danas poznatija pod imenom N1), ali ni drugi mediji nisu zaosatajali.

Uglavnom nakon tih teskih politiuckih poraza i gubitaka vekovnih teritorija i iseljavanja naroda, zaista je moglo da se dogodi da mi Srbi, umorni od nacionalizma, postanemo neki kosmopoliti, neke internacionalci, neke prazne zombi kreature, samo kako bismo pobegli od teske proslosti. Ipak, posle tog 5. oktobra, u pomoc ranjenom srpskom nacionalizmu dosla je agresivna antisrpska DOS/ovska ideologija u kojoj je najagresivniji deo bio upravo onaj koji cine famozne nevladine organizacije. A medju njima rame uz rame sa Natasom Kandic, Nenadom Cankom, Cedom Jovanovicem i slicnima dosla je i Sonja Biserko. Njihovim arogantnim i uvredljivim obracanjima i nastupima oni su za kratko vreme razbudili pospani srpski nacionalizam. Uspeli su cak i od umerenih ljudi da naprave nacionaliste, probudivsi im inat. Oni su se protiv srpskog nacionalizma borili taktikom zabadanja prsta u oko, pomislivsi da je to pravi nacin da se srpska nacionalna osecanja upokoje.

Zbog svega toga, bilo kakve zabrane ili pretnje tim kreaturama bi bila veoma pogresna taktika. NJima treba dati sto veci medijski prostor. Najgore sto mogu da ucine je da iziritiraju, da podignu pritisak njihovim stavovima, sto je ipak dobro, jer to dovodi do razbuktavanja srpstva cak i kod onih osoba koje su mislile da takvo osecanje u sebi nemaju. Iskreno mislim, da nije bilo Sonje Biserko i olosa koji su slicni njoj, a gde sam samo neke pomenuo, nacionalna osecanja kod Srba bi danas zakrzljala.

Back