Što manje politika-što više ekonomije

franak

Buduća legenda
Poruka
27.549
Čitajući komentare zaključujem da je jedino politika interesantna za Srbe.Čak je interesantan i Tito iako ga nema 4 decenije.
Pokušajte malo da rešavate sitne probleme koji bi mogli da doprinesu boljitku običnih građana.Da vas vidim koliko ste
aktivni.Primera radi vidite li ima li posla u Srbiji ili nema?Mislim da ima previše i treba uvesti radnu snagu.

Čitajući komentare zaključujem da je jedino politika interesantna za Srbe.Čak je interesantan i Tito iako ga nema 4 decenije.
Pokušajte malo da rešavate sitne probleme koji bi mogli da doprinesu boljitku običnih građana.Da vas vidim koliko ste
aktivni.Primera radi vidite li ima li posla u Srbiji ili nema?Mislim da ima previše i treba uvesti radnu snagu.

Podržavam.

Ovde narod sve zna a ne da plati račune.

Niti drzava treba da se bavi politikom niti ekonomijom.

Drzava treba da zastiti naord od terorista, dakle radi se o vojsci, o sigurnosti, o strategiji, taktici, operacijama protiv terorista i kriminalaca. To je kraljevina.
Drzava treba da pusti narod da ekonomise i da se zale drzavi kroz sudstvo, dakle kraljev sud. I to je to.

Ti si na forumu nudio neke poslove u tvojim firmama po Srbiji, pa je ispalo da ih nemaš, ali da možeš da središ neku tezgu na crno u Švajcarskoj. Ne, ti nisi rešenje koje nam treba, jer nam trebaju pre svega školovani i pametni ljudi, dakle ti otpadaš.

Ti si na forumu nudio neke poslove u tvojim firmama po Srbiji, pa je ispalo da ih nemaš, ali da možeš da središ neku tezgu na crno u Švajcarskoj. Ne, ti nisi rešenje koje nam treba, jer nam trebaju pre svega školovani i pametni ljudi, dakle ti otpadaš.

франку треба пасош са dj ili đ. мука жива и нико да скапира о чем' се ради :lol:

Друже Франче,

наравно да ћемо да се бавимо политиком а не економијом.

Зато што су у животу битне паре.

А пара има у политици, а не у економији.

Не знам како је код вас у Швицарској.

Друже Франче,

наравно да ћемо да се бавимо политиком а не економијом.

Зато што су у животу битне паре.

А пара има у политици, а не у економији.

Не знам како је код вас у Швицарској.

Druže Alter u pravu si pare su u politici.Evo čitao sam kada neki ministar ukoliko je ostareo i ode u penziju ima 225.000 franaka penziju.
Nije to strašno ali je strašno što je žena ispala iz vlasti 2003 godine i dobila penziju oko 200 hiljade franaka (godišnje).Ona je tada imala
39 godina. Ja nisam u stanju da doguram u tako veliku politiku pa sam se koncentrisao tamo gde mogu da zarađujem i lepo živim.
Koliko je meni poznato 14 oktobar je stajao dobro čak je i tenkove počo da proizvodi,zato je bio bombardovan.Beše neko tamo proizvodio
čuveni VINJAK.Nego reci ti Alter koliko imate nezaposlenih pa da rešavamo prvo zaposlenje?

Па...оно.... имамо баш, баш пуно незапослених.

...ал' то зато што смо опозиција.

Чим дођемо на власт, нећемо више имати незапослених.

U tri grada sam tražio radnu snagu i šansu nema da nekog pronađem.U sledeće gradove pokušao da ih pronađem:Zrenjanin,Kruševac,Leskovac.
Čak pokušao u Nišu na fakultetu studentkinju,studenta ma i staru babu samo da ima znanje-nemam šansu bez obzira na pare.

Alter ti se izgleda stidiš posla? Posle je tranzicija kriva i 14 oktobar.Verovatno i onaj što pravi vinjak.

Шта ја има да се стидим посла ако је неки 'де се носи ташна и машна?

Дај неки такав пос'о Франче!!! А не да празним кибле.

Знаш како ми добро стоји и ташна и машна!!!

Шта ја има да се стидим посла ако је неки 'де се носи ташна и машна?

Дај неки такав пос'о Франче!!! А не да празним кибле.

Знаш како ми добро стоји и ташна и машна!!!

Prvom zgodom potrudiću se neki takav poso da nabavim.Neće biti mašna a kojće ti đavo kada smeta na ovoj vrućini.Raskomotiš se lepo,
ne izlaziš na ovoj vrućini spremiš jednu svesku i hemisku olovku i staviš da "kefalo" radi za tebe.Mislim da bi to bilo najbolje za tebe.
Ako smatraš da te to vređa samo javi ja ispravljam svaku grešku.

Framko, evo već treći mesec kako mi obećavaš poso, svi na forum to čekaju da vide. Ali si me prvo prešo za to da imaš firmu u Srbiju, kad ono lago ti. Aj' sad čekam poso u Švajcarsku. A ti Egoje da čekaš prvo mene da zapoali kod dobre i mlade šefice, posle ćeš iti.

Framko, evo već treći mesec kako mi obećavaš poso, svi na forum to čekaju da vide. Ali si me prvo prešo za to da imaš firmu u Srbiju, kad ono lago ti. Aj' sad čekam poso u Švajcarsku. A ti Egoje da čekaš prvo mene da zapoali kod dobre i mlade šefice, posle ćeš iti.

Dakle više te nema a kao zainteresovan za poso.Bio bi makar milijoner samo da te poso interesuje.

Back