Šta je to što je za vas besplatno ili džabe a da vam je baš srcu milo? Šta je to što vas usrećuje a da ne morate da se latite novčanika a da nije Vučić na televiziji?
Mora malo da se našalimo. 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema džabe ni besplatno više.Bilo je nekad besplatno, al' dzaba!
Oduvek sam hteo da radim za dzabe, sad kako sam u penziji, to moguŠta je to što je za vas besplatno ili džabe a da vam je baš srcu milo? Šta je to što vas usrećuje a da ne morate da se latite novčanika a da nije Vučić na televiziji?Mora malo da se našalimo.
![]()
Samo da smo se sreli ranije da te uputim na prave adrese. Skoro pa za džabe kod njih se radi.Oduvek sam hteo da radim za dzabe, sad kako sam u penziji, to mogu![]()
svinger seks.Šta je to što je za vas besplatno ili džabe a da vam je baš srcu milo? Šta je to što vas usrećuje a da ne morate da se latite novčanika a da nije Vučić na televiziji?Mora malo da se našalimo.
![]()
nema više ništa džabe , u današnje vreme bre , mama tati ne daje za džabeŠta je to što je za vas besplatno ili džabe a da vam je baš srcu milo? Šta je to što vas usrećuje a da ne morate da se latite novčanika a da nije Vučić na televiziji?Mora malo da se našalimo.
![]()
uvek ima Dzaba!Nema džabe ni besplatno više.![]()
Na primer, ideš u školu besplatno....al' džabe.Šta je to što je za vas besplatno ili džabe a da vam je baš srcu milo? Šta je to što vas usrećuje a da ne morate da se latite novčanika a da nije Vučić na televiziji?Mora malo da se našalimo.
![]()